18 Mars 2010

Attans...

Har inte hunnit uppdatera min blogg. Har haft så rackarns mycket att göra. Men men...

I torsdags var jag promoter för Nokia i Tre butiken i Skärholmens Centrum. Fett kul jobb, glider omkring snackar mobiler med folk och är grymt trevlig personal. Har jobbat tors, fre och lör nu. Trivs skitbra tråkigt att det bara är en lördag kvar. Joel köpte en heliumtank som vi lockade kunder med. Hahaha! Man får lagom rolig röst alltså. Hahaha!

Torsdag så var det akrobatik också.

Fredag så var jag med Niklas och Mathias och åt en sjukt god Ribbs-middag på Texas, sen kom Fröken BL förbi och även Charley innan dem drog. Jag och BL drog förbi Berns för jag ville säga hej till Anna, pallade inte gå in men det var mycket kul utanför. Världens polispådrag då det var massa demonstranter och lite fighting.. haha!

Igår så jobbade jag på sen åkte hem till Mathias och tog nån öl innan vi åkte till Kägelbanan och träffade Staffan och Adriann, skönt för vi stod med på listan så slapp betala inträde. Det gillar vi :)
Tres Coronas, en Columbiansk Hip-hop grupp spelade med liveband, Sjuuukt tunga! 

Tyvärr hade jag blivit övertalad att gå till Collage, jag drog dit vid halv ett och tänkte gå in men blev nekad p.g.a ovårdad klädsel. Hahaha! Sjukt skönt! Kan det vara därför jag inte vill hänga på Stureplan? Nog med att det är osköna människor på ett sånt ställe, jag stod själv längst fram så kom en vakt fram och sa:
   - Du kommer inte in med dem skorna ikväll.
Hahaha! Jag hade mina Canada Snow kängor som är bra mycket dyrare än många andras fula lackskor där.
Hade jag glidit dit med jobbkläderna hade man ju kommit in. Hahaha!

Nee då blev det åka hem och ta en kebab med bröd <3.
Synd med ett så dåligt/komiskt avslut på en så sjukt bra start på kvällen.


2010-03-28 @ 16:37:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 Mars 2010

Sjunga...

Började dagen med en väldigt lyckad sånglektion :D

Efter det mötte jag upp Mathias och käkade lite snabbt. Sen kom min far och han och jag åkte hem till mig för han skulle ha lite papper. Hann bara vara hemma 15min sen så åkte jag och körde dansfys, akro och akro.
Det funkade,
jag vill dansa mer känns det som.
Något jag absolut vill är att sjunga mer, nu börjar jag hitta tillbaka i rösten och då vill jag bara köra igen. Fett skönt:)

Första dagen imorgon på mitt 4.a dgr.s jobb i skärholmen. Ska bli kul!

2010-03-24 @ 23:45:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 Mars 2010

Fotboll...

Vad hände idag liksom? Jag körde fotboll på VRG med lärarna från sammis och gymnasiet, var kul man fick lite små smällar för dem som kör är ju inte precis smidiga. Haha! Jag och Matte gjorde iaf några sjyssta baljor.

Efter det skyndade jag mig hem för att laga lite mat innan jag skulle på gymnastiken.
Den gick väll som en vanlig tisdag. Det funkar men inte mer, kul i början dock när jag fick hålla i stretchingen. Sen i slutet vann jag handståendetävlingen i avancerade gruppen. Lite får man skryta så man inte dör i dåligt självförtroende för alla andra sätter så mycket bättre mattgrejer. Haha!

Imorgon sånglektion, ska bli kul!

2010-03-24 @ 00:09:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 Mars 2010

Yeej...

Idag så var det en slaapp dag.

Juste! Igår fick jag värsta sköna träningsrycket och tränade 1,5 styrka och lite dans/akroteknik. Sen tog jag en 1h promenad, nästan tillsammans med Emma? haha! Passade på att pröva X6.an lite, kameran och GPS.en måste ju kunna allt om den.

Några bilder från min promenad

En rondell.
Marcus Andersson Rohlin

En påkörd stolpe.
Marcus Andersson Rohlin

En mörk och ooså ensam väg.
Marcus Andersson Rohlin

Några ensamna fotspår
Marcus Andersson Rohlin

Jag tyckte X6.ans kamera skötte sig bra, verkligen om man tänker på ljusförhållandena... Väldigt dyster tema över hela grejen haha! Men blir lätt så en mörk söndagskväll.

Nu har jag precis iaf kommit hem från 2,5h gymnastik, var väldigt roligt idag och gick faktiskt bra. Härligt härligt!

Tagga tills imorgon med ett nytt pass gymnastik.

Måste bli mer promenader för min del.

2010-03-22 @ 22:29:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


20-21 Mars 2010

Exakt en månad kvar...

Igår startade jag min dag genom att hälsa på A&G Showacademy för jag skulle få mitt rekommendationsbrev signat. Jag var där när dem hade lektion så jag fick hoppa in och leka lite street med en yngre grupp det var roligt. Sedan åkte jag direkt till täby för att träna gymnastik. Det gick faktiskt bra, skönt för omväxlingsskull.får träna mycket själva och köra eget då går det mycket bättre för jag behöver mera grunder, klart man ska pressa sig men jag får inte glömma grunderna.

Sedan direkt efter träningen ringde Niklas och frågade om jag ville käka middag hos dem och så blev det. Var bara hem och duscha sen iväg igen. Haha! Var hemma och Malin lagade en härlig middag, efter det gick jag och Niklas ut med hundarna, Jack och Linus, härlig långpromenad! Orkade inte åka hem så jag sov där.

Idag så köpte jag, Niklas och min far Djurgården-Helsingborg till datorn och kollade på den på tv.n FAN!

Malin och mor var och shoppade under tiden sedan åt vi middag och nu är jag hemma.

Verkar som att det blir en lugn hemmakväll, som många kvällar blir nu i hårda träningstider, haha!

Bjuder på en bild på mig innan frukost i London...
Marcus Anderson Rohlin


2010-03-21 @ 18:29:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 Mars 2010

Nokia X6...

Idag så började jag dagen med att vara på utbildning på Knut kommunikation. Som de flesta vet ska jag promota deras nya mobil X6 och hålla i en tävling, jag kommer stå i tre butiken i skärholmen centrum vilket jag blev mycket nöjd med. Vi hämtade ut våra X6 låneex (rimm) och fick gå igenom dem lite och hur vi skulle jobba och så. Slappt, kul att leka med en ny mobil, sjuk tajming med att min åkte på lagning.

Runt 17:30 kom Fröken BL förbi och vi mös lite inget speciellt bara en stunds viktigt bro-häng.
Kollar film hela kvällen och bara myser med mig själv för att försöka bli frisk i knät.Ska köra gymnastik imorgon så vill vila idag.


Bjuder på en bild på några av oss sköna promoters samt Viggo som är producent för allt, Göteborgarna skickade en bild så vi 08.or måste slå det.
Marcus Andersson Rohlin


2010-03-19 @ 22:46:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


18 Mars 2010

Låång dag...

Började med att jobba på VRG. Boe... eeebooee! Fixade till deras lilla konsertgrej och satte upp lite ljus sen satt jag provvakt. Haha! Det var kul. Verkar som jag ska fixa ljusdesignen till deras större konsert i maj. Får se om jag kan då isånafall ska den bli fet.

Efter så drog jag hem och fixade lite bättre bild mellan datorn och TV.n, bra och intressant va? Jag tycker det var nödvändigt iaf.

Kl 18:30 var det dags för akro igen. Mycket sånt men det är kul! Fan mitt knä känns svagt så fort jag slår i det lite får jag ont. Måste kolla upp det där! Fan prövade sidovolt, haha gick inte så bra men gjort det iaf. Sen tränade jag butterfly full, den måste jag börja få in nu, går framåt iaf. Frivolt med tjeckdrag har jag fått sagt att träna på och se på tusan nu när jag prövade är ju det nästan enklare än vanlig frivolt. Haha!

Nej nu är det snart sovdags och imorgon ska jag upp på utbildning på nokia.


2010-03-18 @ 22:56:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 Mars 2010

Tröööttt....

Gud vad trött jag vart. Vaknade imorse hos min bror och passade på att klippa mig. Sen chillade vi lite innan jag åkte hem och han skulle iväg och plugga. 
På dagen fixade jag bara med mina ansökningar hemma och tog det lugnt, lagade lite mat.

 Vid 16:30 drog jag iväg och började med lite dansfys. Efter det så hade jag som vanligt två akropass. Var med och tränade teknik för den har gått så dåligt på senaste tiden så måste ta det lite lugnt och inte bara kasta mig in i allt, bättre grundläggande gör så jag kan gå snabbar framåt, den får inte glömmas bort, jag har trots allt bara tränat akrobatik i lite mer än en termin.
 Mycket tjat om frivolt med det är väl det ända jag kan säga gick bra idag.


Den här bilden blir jag glad av
Marcus Andersson Rohlin


2010-03-17 @ 22:54:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 Mars 2010

Vad är grejen...

Låång dag... inte gjort något.
Finns det ingen som är ledig som vill ta en promenad i solskenet eller bara sätta sig på ett fik?

Ännu en dålig träning? haha! Nästan komiskt. Idag så var det dock redskap och fristående på gymnastiken bara. Redskap kan jag ju inte köra med axeln sen så var det så lite matta så. Dåligt kan jag väll inte säga att det gick men fick ju inte göra så mycket...

Det roligaste var egentligen tunnelbaneresan hem med Anna och sedan att jag stod och verkligen dansade loss på i väntan på tuben och sedan sista biten.

Nu är jag hos min bror för jag tänkte slagga här för vi ska klippa mig imorgon.


2010-03-16 @ 23:31:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 Mars 2010

F***n...


Jag kan ju inte påstå att det gick bra på gymnastiken idag. Usch, usch, USCH! Trött, omotiverad och seg. Nämen nu ska vi ta nya tag och få sova ut ordentligt ikväll. Tack och lov är det bra människor där speciellt Anna som pushar mig. Tack!
Alltid när Nathalie är här kolla vi film hela natten. Hahaha men det är mysigt så får väll offra mig ibland.

Gymnastik imorgon igen då blir det redskapsgymnastik. Ska bli kul att pröva.


2010-03-15 @ 21:57:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 Mars 2010

Hockey...

Igår så tränade jag för första gången med Täby GF (gymnastikförening) riktigt roligt 2,5h pass hade gärna kört nån timma till. Fan kul med hoppgolv och få hoppa i riktiga gropar så man kan landa hursomhelst. Sen fick jag också pröva trampolin vilket var najs då tränade jag på dubbelvolt :) Man får sån rackarns höjd när man tränar de grejerna. Shit det är bäst alltså.

Fröken BL kom sedan och plockade upp mig så åkte vi hem till han ett tag innan vi var och kollade på Vigges match. Efter matchen var vi hos BL och käkade middag innan vi avslutade kvällen hemma hos mig i några timmar TV, hockeytackling på youtube, hockeysnack med Hacke och filöverföring.

Idag så gick jag upp och åt en (som vanligt numera) stabil frukost sedan var jag och tränade akrobatik och styrka helt själv på DC. Riktigt skönt att man kan ta de ansvaret och träna sig riktigt trött helt själv:)

Sen idag var jag och kollade på Vigges match igen. Nu ska jag hänga med Nathalie och bara kolla film

2010-03-14 @ 20:42:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


12-13 Mars 2010

Massa skoj...

Jobbade först = Ointressant!

Vid 16.30 mötte jag upp med Knasen för att åka till enhagen och träna, vi filmade massa och tog lite bilder så hade massa material vilket jag inte hann fixa in allt och fixa igårkväll för det var så mycket. Nu är det iaf klart och jag har gjort en liten film. Den filmen är väll mest till Emma för att du ska få lite grundläggande teknik så du kan gå ner i brygga från handstående. Hahaha! Jag tyckte iaf det var roligt att göra en instruktionsvideo. Sen la jag in lite mer grejs för att jag ville lägga upp lite vad man tränade igår.

Efter träningen så köpte vi mat nere på grillen och tog med upp och chillade hos mig. "En burgare med extra mjukis, tack!"

Hahaha jag har så roligt med dig, så skönt att glida med mjukisar när alla som sitter på samma buss ska på utgång, haha!

Nu lite bilder...

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Underbart!

Den fina intrsuktionsvideon som jag och Knasen gjorde till Emma... hahahaha! Hoppas den ger dig något. Du lär väll ha 20000 frågor efter att sett den. Jag har iaf sjukt många saker att tillägga.



Sen bjuder jag på dubbelplanche träning med mig och Askia, vi har precis börjat träna den men ska fan sätta den snyggt har vi bestämt.
2010-03-13 @ 10:40:57 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


11 Mars 2010

Yes, bra jobbat axel...

Idag så började med en tripp till rätten, det gick bra.
Den långa gången till rättegången...
Marcus Andersson Rohlin


Efter det så var jag hemma en snabbis för att sedan åka och ta en fika och hänga lite med my bro.

Kl 18:30 började jag på akrobatiken, den gick väll bra var försöktig med axeln sen började jag träna lyft och rätt som det var så körde jag fullt med lyft och kunde även ha folk stående på axlarna. Toppen! Imorgon kommer jag lägga upp filmer från akrobatiken. Vi satte dubbelplanchen fint idag jag och Askia sen körde jag Salto för andra gången och satte den halvt några gånger utan pass vilket kändes skönt. Kom hem ca 23 kör 3,5h akro på torsdagar. ÄLSKAR DET
Men ni får se mer imorgon... imorgon ska jag också köra med Knasen så då blir det massa fina filmer:)




2010-03-12 @ 00:25:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 Mars 2010

Vilken lång dag...

Måste köra några bilder från när jag var hemma. Var tvungen nu när solen tittade fram att sitta med laptopen på balkongen med en termos te. Sjukt smet!

Älskar minen...
Marcus Andersson Rohlin

Fin bild på termosen.
Marcus Andersson Rohlin


Jaja.. sen bar det av till dansfys och akrobatik. Konstigt det ända på dansfysen jag blev trött av var faktiskt övrerygg träningen. Haha där borde jag nästan vara mest tränad. Kan dock ha att göra med axeln. Det gick bra där.
Sen var jag ass. lärare på akron som vanligt. Fast på fortsättningsgruppen så var Olle tvungen att dra p.g.a skada så jag fick vikariera. Bra med lite extra pengar:) Får ju inte det när han är där för då är jag assisterande, men om jag är där själv så är jag vikarie. Det var kul, dock hade jag inte så mycket inspiration på övningar men det fick duga, körde lite nya grejer iaf.

Sova sen upp till rätten imorgon...


2010-03-10 @ 23:00:20 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


10 Mars 2010

Uppsala tur och retur 3,5h...

Gick upp imorse och började med en god skål med havregrynsgröt. Efter det begav jag mig till Centralstationen för att hitta en resa till Uppsala till 11:30, fanns en som jag köpte så jag var där 10:50. Väll framme tog jag en lugn promenad i solen till lokalen jag skulle till. Var på en typ audition och fick stunta lite i 25min. Mer får jag inte säga då bryter jag mot avtalet. Mycket sånt nu :P haha! Men det gick snabbt och tog tåget direkt tillbaka så det är ganska bra jobbat. Mörby centrum (min dörr)-Uppsala och audition på 3,5h tur och retur.

Marcus Anderssn Rohlin


Nu tänkte jag ta en stor kopp med te, eller kopp, sån där minitermos, och sätta mig i solen på min balkong.
Ikväll blir det dansfys och akrobatik.

Måste bara dela med mig av denna grymma låt. Man får ge den lite tid och njuta.




2010-03-10 @ 14:31:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 Mars 2010

Sämsta träningen på länge...

Alltså var på gymnastik nu, fan va dåligt det gick. Men jag är faktiskt riktigt glad över det. För att nu efter skadan har jag sakta kommit igång och det är bra och det har även gått jättebra på träningarna. Men för att riktigt se sin utveckling ska man alltid sträva efter att höja sin lägsta nivå. Idag fick jag chansen, för det gick väldigt dåligt men jag kämpade på och så här bra har det aldrig gått på min sämsta träning :) Missförstå mig rätt.

Imorgon bär det av till uppsala för jag ska få leka med olika vapen och se om jag ska vara med i ett tv-spel hehe! blir kul upplevelse vilket resultat det än blir.
2010-03-10 @ 00:17:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 Mars 2010

Grattis på födelsedagen pappa...

Idag gick jag upp och firade min far morgonen sedan åkte de familjemedlemmarna som var där gemensamt till diverse jobb. Påväg blev det bestämt att jag och Malin skulle åka till ikea. Mycket bra val. Jag jobbade ett tag sedan åkte vi till ikea. Blev lite roliga grejer.

Marcus Andersson Rohlin

Det blev:
2st Svarta handdukar
3st Burkar (olika storlekar att ha typ proteinpulver, havregryn och annat i)
6st Glas (för att jag behöver några vanliga glas har bara massa som jag inte vågar använda, haha!)
2st Plastlådor (en till kläder en till diverse skräp)
Lite köksgrejs
Doftljus (ett paket med massa olika dofter som jag vill ha i badrummet)
3st Värmeljushållare

Marcus Andersson Rohlin

Nu har jag varit hemma och fixat ihop lite av grejerna. Det är dock en hel del kvar att göra, men som det ser ut nu så ska det fixas inom en ganska snar framtid.
Ska iväg på gymnastik nu.

2010-03-09 @ 18:24:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 Mars 2010

Igeen...

Igår så var jag med Nathalie och lagade fett goda pannkakor. Alltså jag är duktig på det, vad du än säger

Marcus Andersson Rohlin

Vi kollade film nästan tills soluppgång. Mycket, mycket mysigt.

Någon gång mitt i natten så såg vi en buss nedanför mitt fönster som hade krockat med en lyktstolpe... Hahaha!

Marcus Andersson Rohlin

Sittandes vid datorn på morgonkvisten.
Marcus Andersson Rohlin

kl 11:00 var jag på intervju hos företaget Knut för att få jobb som demopersonal för Nokia, kul att dem hade hittat mig för mina skådespelarkunskaper, roligt att företags och värvningsföretag börjat vända sig till oss skådespelare. Jag fick jobbet.. :) Jag ska vara med i någon butik när en ny Nokiamobil lanseras, hjälpa till och hålla en tävling och få folk att gilla den. Det är dock bara 5 dagar, 1 utbildning och 4 jobb dagar. Massa bra förutsättning men har skrivit kontrakt så man får ju inte yttra sig. Ni får fråga snällt;)

Nu är jag hemma hos mor och far för att min pappa fyller år imorgon så tänkte fira honom på morgonen imorgon.


2010-03-08 @ 21:07:44 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


7 Mars 2010

Miijaoo...

Igår var jag hemma hos mina föräldrar i Norrtälje med Mathias och Charlie, sov kvar där men jag var helt sanslöst trött så jag somnade runt 00:00 med öronsnäckorna i kollandes på Big Fish på laptopen. Får ta och se klart den idag.

Ska glida och käka lunch hos mormor nu och sen hänga med Nathalie.

Mitt badrum har förresten blivit uppfixat lite :)



Här gör jag en framåtvolt. Tänkte lägga upp den för jag har skrivit om att det har gått bättre. Dock kan jag inte påstå att detta är den bästa men alltid något.


2010-03-07 @ 13:17:37 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


4,5,6 Mars 2010

Boe... eeeboe...

Har inte haft någon tid kvar åt att skriva senaste dagarna har haft så himlarns mycket att göra...

I torsdags som sagt så gick jag upp kl 05:00 för att åka och jobba. Jag jobbade tills akrobatiken började, den gick typ sjukt bra... Var väldigt rolig, skönt att börja komma igång igen även fast axeln inte är hundra. Frivolten börjar sitta riktigt bra nu alltså.
När akron var slut så gled jag hem och mötte upp Nathalie hos mig vi chillade och kollade film, det var mysigt. Fredag morgonen vaknade jag och höll på att frysa ihjäl för knastrasan hade öppnat fönstret vidöppet för att det var lite varmt... om det är lite varmt öppnar man fönstret lite.

Innan jag åkte och jobbade så mötte jag Fröken BL och fick hans Ps3 så jag kunde ställa upp det till gameingkvällen. Nu är vi alltså inne på den 5.e mars. Iväg till jobbet och kämpa och stressa för att...hmm ja för att...

Runt 17:00 kom Niklas och vi åkte iväg för att hämta lite grejs och inhandla saker. Vi kom tillbaka och riggade allt till gameingkvällen. 19:30 hade alla kommit och pizzorna var hämtade. Det blev en grym kväll med 7st härliga grabbar som spelade spel in i småtimmarna. Vi hade en projektor att spela några spel på, en platt-tv till andra spel och nästan för mycket chips, läsk och godis.

Pojkar behöver vara pojkar


Niklas ordnar tv.n och Xboxet.
Marcus Adersson Rohlin
De goda pizzorna.
Marcus Andersson Rohlin
Några av grabbsen kör för fullt.
Marcus Andersson Rohlin
Fokus, nummer ett när man kör 3 mot 3.
Marcus Andersson Rohlin
Grattis till Vigge för snyggaste målet på NHL Arcade.
Marcus Andersson Rohlin


Tack för en grymt rolig kväll pojkar.


2010-03-06 @ 17:08:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 Mars 2010

JOBB...


Idag så började jag jobba kl 09:00 sen efter det var jag tvungen att åka och lämna bror's mobil till honom i stan då han skulle sälja den, jag passade även då på att hälsa på Nathalie och hennes snygga keps;).

Efter det var det tillbaka och jobba för att hinna klart innan lovet är slut. Slutade ca 20:00 efter det åkte jag och brodern hem till mig och käkade middag för att sedan bli upplockade av mor och far där jag nu är. Jag ligger alltså i soffan i Norrtälje nu och ska sova här. Måste förbi lägenheten innan jobbet imorgon bara för jag ill och vill pröva att åka tidigt så ska ta bussen kl 06:00 ifrån Norrtälje station med pappa, så går väll upp 05:00 kanske. Vi ses vid bussen?

Boe... eeeBoe


2010-03-03 @ 23:18:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 Mars 2010

Tagga...

Jag skrev inget igår för att jag kom ganska sent så jag orkade inte bara, det var bara att slockna i sängen...
Var ute och käkade middag med Nathalie, vi var på Rice och åt en najs buffe sen så satt vi på Friday's och pratade tills dem stängde, mycket mysig kväll. Tack fina du!

Idag så har jag jobbat lite först sen så var jag iväg på min första sånglektion på väldigt länge, var hos en ny sångpedagog på voicecentre, ett väldigt proffsigt och väletablerat ställe. Det stämde verkligen när jag kom dit. Underbar sångpedagog vid namn Maria som jag hade i en timma och lärde mig massor och hittade ganska snabbt tillbaka till rösten som jag tappat under denna termin då jag bara har dansat. Tack som tusan, ska dit lite mer under denna termin kan inte gå för ofta dock dem är så uppbokade och det är inte billigaste, men vad gör man inte för konsten?

Efter det så åkte jag hem och mötte mor min i mörby centrum så jag gick lite där med henne och fick små shoppa lite. Sen var jag hemma och gjorde massa matlådor och så.

Som vanligt gymnastik kl 20:00, Vi tränade trampett vilket var kul och första gången. Roligt att sätta pikad volt. Sen lite fys på det också såklart. Sätter Handvolten väldigt lätt nu... Skönt att börja komma tillbaka mer och mer i axeln.

2010-03-02 @ 23:13:09 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


28 Februari 2010

Känns som dagarna blir bättre... och jag bjuder på världens längsta inlägg

04:45
 gick jag upp och åt frukost och tog det lugnt innan jag gick ner i tunnelbanan runt 06 snåret för att bege mig mot Dramatiska Institutet och inspelningen av Zombiefilmen(egentligen pilotavsnitt) Återfödelsen(regi. Hugo Liljan). SVT har köpt den och ska väll vara klar till maj-juni tror jag 

Kl 07:00 började jag sminkas och började med att köra in två linser, vilket jag aldrig tidigare hade använt förut. Efter det skulle man sminkas med diverse ärr och grejer.

Första korten efter första sminket ca 1,5h senare.
Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Inte så värst farligt. Har inga riktigt tunga bilder när vi är som värst för det var bara precis innan vi skulle in på tagning.

kl 10:00 var det dags att gå till garderoben.
Fick morgonrock och grejer, hahaha! Jag var en morgonrockszombie, vi var på ett hotell så alla var lite olika klädda.

12:00 och framåt sminkades vi konstant när vi inte var inne på tagning nästan och eftersom mina ben syntes så bra hade jag helt ner sölade ben och var barfota. Fyfan när benen klibbade ihop.

13:00 Gick några av oss som skulle bli skjutna till stuntkoordinatorn för att få lite breefing. Kul att de andra var utbildade stuntmänn, så det gällde att vara koncentrerad. Visste inte att jag skulle bli det så var en rolig överraskning, visste inte vad det innebar riktigt men.

14:00 så började vi köra scenen om och om igen, 9 stycken zombies skulle välla ur i ett hotellrum och attackera två personer och så blir det en liten strid med massa skottavlossning.

Vi skulle göra något som heter squibba. Jag var en av de fyra som skullle bli squibbade. Det innebär att jag får en eller flera sprängladdningar på mig som (skjuter ut 6000m/s snabbare än dynamit vid sprängning) är fyllda med blod. På mig sattes det tre stycken, två under vardera nyckelben och en på slutet av vänster revben. När man sedan springer in och någon siktar på en kan en tekniker avfyra dem så att dem exploderar från mig och sprutar blod. Väldigt häftigt. Dem låter dock lika högt som ett pistolskott och sitter precis under huvudet så man fick sminka in öronproppr i öronen.

Eftersom vi var 4st som skulle squibbas och inte hade flera uppsättningar kläder så hade vi alltså bara en chans på oss.. Det var sammanlagt 9st blodpåsar som skulle explodera. Dem kunde lösa det så med kameravinklarna
så dem skulleha två tagnigar på sig. Två killar första tagningen sen andra mig och en annan. Vi gjorde exakt samma sak förutom att ingen explodera från oss då vi ändå inte syntes precis där vi skulle bli skjutna.

15:00 REPA, REPA, REPA, vi gjorde bara scenenom och om igen för att allt skulle bli perfekt och verkligt.

18:00 Det börjas rigga för första tagningen med squibbar och allt

19:00 Första tagningen går bra och det stänker blod hejvilt då var det ändå bara två squibbar på två persone

19:15 Vi börjar rigga för andra tagningen samtidigt som dem tar lite andra vinklar under tiden som jag och den andra stuntmannen riggas med squibbar. Jag riggades med tre squibbar och Johan med 4 squibbar. Sen kommer jag skjutas i hvudet också men det läggs till sen.

20:15 Andra tagningen, jag var lite nervös för jag visste inte riktig vad jag skulle vänta mig. vi körd igång och det börja smälla sen såg jag hur hon började sikta på mig och jag förberedde mig, Det bara smattrade till som jag faktiskt blev skjuten vilket var läskigt, reaktionen kom så automatiskt sen så låg jag bara där med gegga rinnandes ur munnen.

Bästa dagen på inte väldigt länge men om man tänker min vecka så.

Avslutades bättre med telefonsamtal också.

Jag kan somna glad i alla fall.

Bjuder på lite bilder

Om du har orkat läsa hela så tack och jag skiter i särskrivning och felstavningar, om du inte fattar vad jag menar så är det snarare du som är dum

Marcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin

2010-03-01 @ 00:42:40 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0