27 December 2009

Imorgon drar jag till BL för att sedan åka till London morgonen efter. Tror att LB har kommit till Sthlm nu.


JAG VILL BARA KÖRA MUSIKAL, DANSA, SJUNGA, VOLTA, HOPPA RUNT, AGERA... MÅSTE FÅ LEVA

2009-12-27 @ 21:21:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 December 2009

Jag saknar dansen... Framför allt saknar jag akrobatiken, känns som man har tappat massa på nån vecka bara.
Men direkt efter jag kommit hem från London och flyttat så blir det stenhård träning. Får se till att köpa gymkort. Måste i alla fall köra minst en gång om dagen någon slags träning så man är i form tills nästa termin börjar.
Hoppas man kan dra med Niklas och några till polishögskolan och kunna träna på riktigt matta innan också.


Marcus Andersson Rohlin
2009-12-26 @ 17:22:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


25 December 2009

Nu känns det som att julen är avklarad. Nu väntas bara det nya deceniet bakom hörnet med mycket roliga och nya saker som händer.
Den 29.e december åker jag, LB och BL till London och stannar där över nyår och kommer hem natten till 2.a januari. Dagen efter, alltså den 3.e Januari flyttar jag in i lägenheten i Mörby som jag skrev på kontrakt för den 22.a december. Det ser jag framemot. Våning 11.a med härlig utsikt över Danderyd och Täby.

Så vilka filmer har jag kollat på sen sist. Jag har kollat på American History X, Sagan om ringen, Monsters Inc., Monthy Python live at the bowl och Inglourious Basterds. Inte så illa på 2 dagar.

Senast sedda film:

Originaltitel: American History X
Produktionsår: 1998
Längd: 1h 54min
Format: DVD
Genre: Drama

Detta kan absolut vara en av de bästa dramafilmerna jag någonsin har sett.

Edward Norton och Edward Furlong är helt enastående i deras roller. Filmen handlar om Derek Vinyard (Edward Norton) som efter sin faders död mer och mer börjar tycka illa om minoriteter. Han och hans bror Danny Vinyard (Edward Furlong) känner sig ledsna över sin fars död och söker tröst och gemenskap och hamnar i gäng där man anser att alla världensproblem är rasrelaterade.
Derek hamnar i fängelse för att ha mördat 2 afroamerikanska män, han får bara tre år för att hans lillebror vägrar att vittna mot honom om vad han såg den kvällen. Men i fängelset förändras Derek... När han kommer ut vill han att Danny också ska börja se på saker annorlunda.

Filmen är brutal, smart, skrämmande, sann, gripande och vacker.

När man ser filmen får men den där klassiska känslan att man måste göra något. Men vad kan man göra?
Nu har jag skrivit meningar och raderat om och om igen utan att det blir bra. Jag vet inte vad jag ska skriva för att förklara den här filmen, jag ser verkligen inget jag varken vill eller kan kritisera, man köper allt, alla karaktärerna är så trovärdiga och inget blir överspelat och för mig var hela filmen glasklar och en riktig tankeställare.

Om man ska nämna något roligt med det nu när det har gått några år sedan den spelades in.
En av de mest bullirga och grova nazisterna är Ethan Supple, det är han som spelar Randy Hickey i serien My name is Earl, alltså brodern till Earl. Otroligt att se honom också nu när man tänker på det för det var ett bra tag sedan jag såg den här filmen, när My name is Earl inte hade kommit.

SE FILMEN

Filmen får:
5/5 Rabbit's
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin



ÖNSKA GÄRNA FILMER JAG SKA RECENSERA

2009-12-25 @ 17:43:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 December 2009

GOD JUL OCH FRED PÅ JORDEN

Älska din nästa och älska din familj

Hoppas alla får en fin jul

2009-12-24 @ 13:23:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 December 2009

Imorgon är det julafton...

Har fått hem två filmer idag igen, American Histroy X och Terminator Salvation.
Eftersom jag kollar så väldans mycket på film och köper nya så tänkte jag ta och recensera och rekommendera lite filmer så ni få som läser kan få lite tips.

Senast sedda film:

Originaltitel: Terminator Salvation
Produktionsår: 2009
Längd: Theatrical Version 1h 54m Extended Version 1h 58m
Format: Blu-Ray Disc High-Definition Widescreen
Genre: Action

För er som inte har sett eller vet någon om Terminator-serien så är det en serie där människor slåss mot maskiner kort och gott. Filmen är väldigt välgjord om man gillar mycket specialeffekter och häftiga maskiner. Men storyn tycker jag känns ganska tråkig. Tiden utspelar sig 2018 efter domedagen och maskinerna har tagit över jorden, en grupp överlevare ska nu rädda världen, har man sett det förut?
Filmen blir aldrig riktigt spännande, inte ens slutstriden fick mig att ens lite, kanske tro att maskinerna kommer segra.
Skådespelar insatserna är inte de mest imponerande tyvärr. Christian Bale (Batman The Dark Night) som spelar John Connor som leder människorna tycker man kunde ta bort sin "övermanliga" röst som bara för tillbaka blickarna till hans roll som Batman. Sen undrar jag varför ens barn skådespelaren Jadagrace är med i filmen? Hon pratar inte eller har någon betydelse, är hon kanske bara där för att regissören vill få filmen på något mot ett sympatiskt plan? Inget illa menat mot henne men mer riktat som frågande åt regissörens håll.

Men som sagt filmen är väldigt snyggt gjort effektmässigt och är absolut något att se om du gillar en bra action. Filmens effekterna är mycket välgjord, sitter just nu och kollar på filmen en gång till med Maximum Movie Mode där man ser i en ruta i hörnet där dem pratar under filmens gång och förklarar hur allt är gjort, så man kan trycka på rutorna så man får se t.ex. skisser på kostymerna och hur dem har tänkt lägga upp en scen. Nästan alla figurerna är gjorda så det är inte mycket animerat vilket får allt att verka mycket verkligare. Det mest spännande är nästan att se bonusmaterialet. Filmen bör alltså ses på Blu-Ray Disc
 
En scen när dem ska undersöka en bit av maskinen är identiskt med undersökningen av en Transformers i filmen med samma namn.

Jag blev jätteglad i slutet av filmen då jag trodde att Arnold Schwarzenegger kom som den sista maskinen, men det visade sig att det var skådespelaren Roland Kickinger, försökte dem få honom att se ut som Arnold eller var det bara en irriterande sak som jag såg?

Får icke glömmas att min absoluta favorit kompositör har skrivit musik till filmen. Danny Elfman

Nu har jag varit väldigt kritiskt mot den här filmen men det finns mycket bra i den också men tyvärr så var det övertagande de här sakerna jag tänkte på så det fick vara det som kom fram.

Håller ni med mig? eller har jag fel? Kommentera gärna om du har sett filmen.

Filmen får:
3/5 Rabbit's
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin




2009-12-23 @ 15:50:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 December 2009

Dan före dan före doppare dan.... mjao! Idag har jag tagit det jätte lugnt hemma och fixat med lite juklappar och kollat på ny DVD box jag har fått hem. Fawlty Towers. Är det någon som kollar på det? Typisk brittisk humor med John Cleese, Antingen älskar du det eller så hatar du det.

Marcus Andersson Rohlin

2009-12-22 @ 22:23:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 December 2009

Idag har jag varit och tränat med Niklas och hans kompis Filippe, Niklas går ju på Polishögskolan så vi var i deras lokaler och tränade.
Dem tränade MMA och jag var med och tränade lite slag och sparkar, sen tränade jag mest akrobatik. Efter några timmar så gick vi till gymmet där och tränade lite smått också innan vi åkte hem. Det var kul att kunna träna så mycket och fritt i deras stora lokaler, det var praktiskt taget inga där heller så det var bara köra.

Marcus Andersson Rohlin


Fin bild av en park i Norrtälje
Marcus Andersson Rohlin


2009-12-21 @ 18:51:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 December 2009

Var tvungen... vi pratade om det igår på fiket. AAjuste... hahaha!
Till dig Månsson...

3:55 in i klippet




Peace
2009-12-20 @ 20:47:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 December 2009

Hallå! Känns som jag har börjat uppdatera för dagen innan hela tiden nu. Orkar inte skriva om man kommer hem sent heller. Igår så var jag med Niklas och Månsson och tog en lång fika inne i stan. Länge sedan jag hängde med dem, Niklas kör ju lumpen så det blir inte av så mycket tyvärr. Trevligt med en fika och bara ta det lugnt.

Nu är jag hemma hos min syster och leker med Linus.

Marcus Andersson Rohlin


Peace

2009-12-20 @ 16:58:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 December 2009

Jag är såå trött!

Igårkväll var jag ute med fröken BL.

Vi började att mysa lite med några biRRa hos BL efter det så drog vi in mot stan, vi rullade till wollmars, satt där och träffade en jättetrevlig prick vid namn Sven. Han var en 42årig, homosexuell undersjuksköterska på St:görans, han bodde med sin man och sina två hundar i en villa i huddinge. Han berättade massa roliga och intressanta saker. Efter en timma lämnade han oss för att bege sig till en gayklubb i närheten.

Lagom tajming kom Knasen med hennes kompisar och vi satt och skrattade och stojjade tills ett tag innan Wollmars stängde. Vi begav oss ner till tunnelbanan för att bege oss hem. Hade pratat lite med Sandra under kvällen. Slutade med att jag hoppade av vid centralen för att möta henne och hennes vänner. Vi gick till något ställe och var där ett tag för att sedan vakna upp i Bredäng tror jag det hette. Tack för en trevlig kväll alla!


Peace
2009-12-19 @ 17:20:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 December 2009

Shiet vilken snöstorm det har varit idag. Mysigt med snö, får hoppas det håller sig till julen.
Vad har jag gjort idag?
Började med att jobba lite, sedan så var jag och min mor på Åhlens City och shoppade lite tidiga julklappar till oss själva.
Efter det så åkte vi hem till min syster och hade lite julmys med familjen vilket var jättetrevligt med god mat och såklart Sunes Jul.

Härligt att komma hem! Först i brevlådan såg jag att några av mina filmer jag hade beställt kommit.

Sen hade jag fått ett brev till som var mindre kul, det var en kallelse vill inte gå in på vad, jag har inte gjort något dumt, verkligen inte men; "För att höras som vittne kallas Ni till huvudförhandling i tingsrätten" Sen tre sidor papper till. Så som sagt, jag är bara vittne som ska sitta i förhör så jag har inte gjort något. Blir nog en spännande erfarenhet att vara med om det.


Jag har också fått hem mina rooliga knappar :)


Peace
2009-12-17 @ 23:47:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 December 2009

Det är hemskt att inte få träna... usch! Sitter bara still och gör ingeting. Dock kör man ju lite träning måste ju hålla igång handlederna, händerna och underarmarna till akrobatiken.

Marcus Andersson Rohlin
Sen måste jag bara säga, det här armbandet är grymt snyggt. Tyvärr inget för mig men om någon dam läser min blogg, köp det, jag tycker det är jättefint.
Marcus Andersson Rohlin
Här är sidan:
http://www.honeyimhome.se/se/art/armband-hampton.php


Peace

2009-12-16 @ 19:47:29 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


15 December 2009

Idag gick jag upp och tränade, sedan var jag iväg och gjorde min tredje tattuering.

Marcus Andersson Rohlin

Ska ta en ny bild om nån vecka när skorpan har ramlat av och det inte är något blod. 
Då den ser ut som den ska.


Peace
2009-12-15 @ 18:32:51 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


14-15 December 2009

Den 14.e var jag hos mor och far och tränade, gick på stan och åt middag.

15.e började med ett bra och hårt träningspass, sedan var det iväg med bussen.

Lokaltrafiken tog mig till hornstull och pub/restaurang Sjöhästen och till inspelningen av den nya bio filmen Östra Station, premiär hösten 2010.
Mikael Persbrandt är huvudroll tillsammans med norska(?) Iben Hjejle.

Började med att sitta och snacka lite med härliga Johnny från Melodifestivalen inspelningen, sedan bjöds det på god mat från restaurangen och sedan började de härliga huvudrollerna spela och så, sedan körde vi lite smågrejs i bakgrunden som att gå förbi och stå och dricka lite i baren. Efter några timmar ställdes det fram hur många pizzor som helst så det var bara att plocka.
Efter det så körde jag med en tjej och ett par till lite salsa framför kameran vilket var sjuuukt kul och anledning till varför jag var där för dem sökte folk som kunde salsa. Vi får väll se om det kommer med i filmen sen eller inte för det är ju inte jättelångt klipp men. Kul var det.

Marcus Andersson Rohlin

Peace


2009-12-15 @ 01:20:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


12-13 December 2009

Jag ringde Torbjörn först på hans födelsedag.. bara 3min över tolvslaget YES!

Torbjörn Stivén
ÄLSKAR DIG MANNEN





Annars är det häng med Tessie som gäller, sorry för bilden men var tvungen. Bilden är typ 4 år gammal.

Marcus Andersson Rohlin

Peace
2009-12-13 @ 00:10:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 December 2009

Har spelat in kortfilmen klart nu, det gick bra och var en rolig erfarenhet. Idag spelade vi in på stand-up'ens mecka, Norra Brunn. Det var kul att vara där och spela in och jag var tvungen att leka lite ståuppare också när scenen stod tom.. En i kortfilmens crew är stand-up komiker så han jobbar där ibland och vi hade en stand-up komiker som statist i filmen faktiskt. Haha!

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

Peace
2009-12-11 @ 18:02:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 December 2009

Trevlig dag körde en leadroll i en kortfilm av några på mediaskolan och hjälpte dem med deras projekt.. Härligt amatörigt men kul erfarenhet och sätta sig in i roll så snabbt haha!

Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin

Lite olika inspelningsplatser. Ska spela in imorgon också.

Peace
2009-12-10 @ 19:13:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 December 2009

Igår tills inatt jobbade jag på en inspelning av en reklamfilm för norsk korv.... höll på från 14:30 - 01:30 Hård dag men var väll ganska så kul...

Imorgon och på fredag ska jag göra en lead roll i en kortfilm ska bli kul faktiskt ser framemot det. Det är något triangeldrama med mig och två tjejer. Ska bli kul att läsa igenom manuset imorgon och redan börja film så snabbt och köra det i två dagar. Grym erfarenhet.

Sista akron idag:( Men vi kämpar på

Peace
2009-12-09 @ 23:28:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 December 2009



Synd att det är dålig kvalitet men vacker lasershow

Idag var jag med i en scen till SVT.s nya serie Våra vänners liv.

Peace
2009-12-07 @ 21:51:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 December 2009

 

Underbart! Say no more


Peace
2009-12-06 @ 21:56:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 December 2009

Förlåt men även fast den är oredigerad så är jag jääävligt nöjd med den.

Marcus Andersson Rohlin

Peace
2009-12-05 @ 19:04:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 December 2009

Torbjörn Stivén

Torbjörn Stivén



Torbjörn Stivén

Torbjörn Stivén



Torbjörn Stivén

Peace
2009-12-04 @ 14:43:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 December 2009

Fotografering med Sandra fotona tagna av Caroline Svanemar


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin





Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Marcus Andersson Rohlin


Peace

2009-12-04 @ 01:19:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 November 2009

Inspelningen för Trailern till melodifestivalen, börjar sändas i Januari 2010

Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin


Peace

2009-12-03 @ 13:41:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 November 2009



Jag går förbi i sista scenen.

2009-12-03 @ 13:02:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 December 2009

Amanda du är grym!!


Marcus Andersson Rohlin

2009-12-03 @ 12:25:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0