Helg

Två dagar sen jag skrev. Tänkte tagga in till stan snart och få i mig lite svensk försommar. Senaste dagarna har jag jobbat med mina två monologer till London samt mina två låtar. Snart kör vi!

Igår var det först köp av ny slips och snusnäsduk i stan sedan, bad movie night. Slaska en riktigt kass film med några sköna vänner, sitt och skratta åt hur dålig den är och kommentera den (suck my dick).
Omslag


Uppladdningen var ganska fin, Coop, 107,5, San Tropez och fyra för 48. Efter filmen blev det en McDrive på nattkulan och lite virtual dj.
Nytt kategorisystem:

Potential - BC
Bangar inte - B
Klart för start - A
Dött lopp - C
Totalt förstörd - D

Örebro nästa då!?

Peace
2009-05-30 @ 11:31:18 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bror

Igår spenderade jag dagen till att fixa lite hjälp så jag kanske göra lite bättre ifrån mig på min audition. Ska ha sånglektion idag i 2h och imorgon ska jag träffa min teatermaster och han ska regissera mig i min två monologer. Nu känns det lite lugnare.

Efter det var avklarat hängde jag lite med några från klassen, sedan paddlade jag mig mot stan och skulle hitta någon smet studentslips, i stan kollade jag också på något smycke jag ska få av min mormor i studentpresent, hittade smaskigaste ringen på armani, vill ha!
18.30 mötte jag min bror och köpte pizza och lite annat härligt till matchen. Sen kollade jag på den hemma hos honom. Barcelona - Mancchester United: 2-0
Missade sista bussen hem så fick sova på deras soffa, funkade.....


Peace

 : 2-0
2009-05-28 @ 09:04:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


New

På måndag den 1.a Juni rullar jag mot England, London, jag ska på audition till Arts Ed, Arts Ed är en Performing Arts skola. Jag söker till deras 3.åriga Musikalutbildning. Jag har inte hunnit förbereda mig så pass mycket som jag faktiskt hade velat. Den här gången blir som en test omgång, nästa år ska jag vara 100% Förbered och då vet jag även vad jag har för audition att vänta mig.

Peace
2009-05-27 @ 10:33:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0