27 Juli 2009

Jarrå!... lyckad kväll igår? Eller lyckad dag? Vaknade upp själv i lägenheten=helt okej. Åkte in till stan och mötte Ståhlberg. Efter det åkte vi hem till Norrtan och började smaka lite alkoholhaltiga drycker... Efter några test av drinkar så gick vi ner till Åtellet och körde några öl, flat liner och jäger, efter att dem stängde gick vi till Gamla stans trädgård och tog varsin... JARRRÅ P2....
Sen vandrade vi omkring lite och stötte på ett gäng med tjejer och drog hem med till lägenheten och satt och chillade ett tag och smakade drinkar. Sen drog dem och vi gick till busshållsplatsen, vi mötte några sköna rockers tidigare som vi snackade med sedan kom en tjej gående och såg inte ut att må så bra så jag gick och pratade med henne och vi satt på en busshållsplats, helt plötsligt hörde jag en kille skrika:
Rör inte min flickvänn...

Sen small det och jag börja löpa och skrek till Jesper som inte fattade mycket att vi skulle springa. Hahaha! Sen drog vi hem och somnade men en dock lite sne och väldigt ömande näsa som jag nu har knäckt tillbaka. Stört rolig kväll tack Jesper.


Shot

Ser fett äckligt ut men va fan stöört goda.


Peace
2009-07-28 @ 14:29:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 Juli 2009

Vaknade upp idag hos Syster och Niklas... jag jobbade inatt också det gick bra bara det att det var sjuuukkt mycket folk. Fick springa och fixa allt ojojoj... Grymt roligt dock. Kom hem till dem vid 05:00 snåret och gick och la mig för att sedan vakna vid 12:00 och långsamt bege mig hemåt.


Linus

Denna hunden Linus, a.k.a Limpan, snatchade min säng så jag fick ligga på kanten...


Såg en tjej idag som hade så jäävla snygga gladiator skor, alltså seriöst alla birds som har det på sig blir typ automatiskt snygga för mig, sanslöst!


Gladiator skor
Gladiator skor



Peace
2009-07-26 @ 17:26:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


25 Juli 2009

Även en sån där härlig fredag när jag kommer hem på morgonen. Jag kom hem till norrtälje vid 09:00 imorse. Kan ju börja att ta med allt som jag inte har skrivit. Ledsen men jag har inte haft tillgång till dator.


22 Juli hade jag alltså slutprov. Det gick bra faktiskt. den 23 juni kom vi till skolan och skulle städa och få reda på våra slutbetyg. Jag blev ganska nöjd faktiskt. Jag fick ett starkt B, alltså VG+. Slutbetyg fick jag i procent 91% hade jag inte fuckat upp min freepour hade jag kanske kommit upp i 95% och fått ett A istället.
Efter det var det en fika på stan med Simon för att sedan gå hem till honom ett tag och kolla på South Park filmen och spela lite gura och sjunga.. Smutt!
Simon
Simon bjuder på ett lick...
 Senare på kvällen, gick vi till sommar på odenplan för att ha avslutningsmiddag det var jätte trevligt. Det delades ut shotar till de som hade stuckit ut i kursen. Jag hade 98% snitt på delproven, och hade högsta betyg i flairing. Efter det gick jag hem till bror och sov...

24 Juli började med att chilla med bror hjälpa honom lite och tvätta och så. Sedan bar det av till farmor för att luncha. Efter en god lunch gick jag och bror för att handla lite för att sedan mötta upp med Staffan och Dange hos bror. Vi tog några öl, käkade naaz middag och hade trevligt, jag hade tänkt att haka med dem ut. Under middagen ringer Rasmus och undrar om jag är sugen på att jobba. Jag var fett taggad och roligt nog skulle Anton och Nikki från EBS också jobba. Vi skulle jobba som barback eller "nissar". För er som inte vet var det är så är det dem som gör allt jobb runt, t.ex. fylla på is, skära frukter, diska, fylla på sprit, fylla på kylarna, plocka glas.
  Så det blev ju ingen utgång för mig då kl var 20:00 och med 4.a öl i kroppen var det dags att dricka lite vatten så man skulle palla hela kvällen. Kom fram dit och jag blev huvudback typ... Vilket betyder att jag hade ansvar att allt fanns i baren och de andra plockade mest och hjälpte mig... stört kul och bra träning.
   Hade jobbat klart kl 04:00 och då bjöds vi på Champagne och cider och öl eller det vi vill ha på Ego förresten vet inte om jag skrev att det var där. Tänkte börja röra mig hemåt men, hahaha! Vaktchefen, en vakt, en av aägarna och barchefen drog med oss till White Room. Haha så jävla kul dem grabbarna kände ju aallllaa. Vi gled in och blev bjudna på allt hela tiden. Helt okej första dag på jobbet. Man kunde ju känna sig ganska säker med vaktchefen och en vakt där. Efter att White Room stängde kl 05:00 så gick vi till Max och så satt vi där tills dem stängde kl 06:00.
 Rulltrappan
Skönt att sova i rulltrappan i ropsten...
Efter det drog jag till Mathias och Charlie kom dit vid 06:30 och Charlie fick komma och öppna åt mig men jag kände att jag lika gärna kunde ta morgon bussen hem istället för att sova bort min dag där. Så jag raggade upp en sovande Staffan också på deras köksgolv så vi hade sällskap till danderyd där vi sedan skilldes åt för olika slut destionationer. Skön första dag på jobbet. inge fel på lönen eller dricksen.


Peace
2009-07-25 @ 11:59:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 Juli 2009

Hade teoretiskt och praktiskt slutprov på bartenderskolan idag. Det gick faktiskt helt okej, dock fortfarande nervös om jag klarar kursen. Hoppas jag blir godkänd i den och får examen, får reda på det imorgon runt 11:00, fett nervös. Aja sedan har vi avslutningsmiddag och fotografering. Ska bli kul, ska vara på "Sommar på odenplan".

Efter skolan så fira jag min syster ännu mera och blanda mer drinkar, sedan möttes jag, Malin, Niklas, Mamma, Pappa, Mathias och Charlie på Åtellet och åt fin middag. Trevligt sen blev det drinkar och massa mysprat. Tack för en trevlig kväll och GRATTIS STORASYSTER MALIN!!!!

Funderade på att dra ut ikväll men orkar inte.. blir hemma och kolla på disney filmer, stöört najs.

Åtellet

Åtellet=Restaurangen vi åt på.



Peace
2009-07-22 @ 22:28:14 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


21 Juli 2009

Fan idag gick ju piss men men. Imorgon är det som gäller. Teori och Praktik. Klart jag jag skulle hamna i första baren mellan fucking, 08:30 och 09:45, inge kul men ändå skönt att ha det gjort.

Idag har jag blandat lite mer drinkar till syster.
Bjöd på en:
P2
Strawberry Martini
Mojito
Strawberry Mojito

Syster
Syster och Niklas i soffan


Mojito
En Mojito


P2
P2


Peace
2009-07-21 @ 21:36:31 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


20 Juli 2009

Maah shit imorgon har vi första proven, visserligen bara flair och free pour men ändå. Jaja det ska väll gå bra.Idag var det mycket stå i baren och bara köra.
   Sedan mötte jag upp BigDicken vid sture och vi åkte till mormor och mötte upp med Lalin för att åka till Norrtan, var på systemet köpte lite sprit för jag ska blanda lite drinkar imorgon då syster fyller år. Eller hon fyller på onsdag men vi ska fira med drinkar på tisdag och på onsdag med middag.

Dagens Bild

Sprit

Två likörer, en rom och en smaksatt vodka. med lite olika läsk, garnityrer och frukter kan man göra några goda drinkar med hjälp av dessa flaskor.


Peace
2009-07-21 @ 00:16:12 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


19 Juli 2009

Juuuste. Glömde ju att jag har ju köpt ny mobil. Alla som känner mig vet att det måste vara det senaste... Eller? jag köpte den nya Sony Ericsson W995, Den är Sweet haha leker med GPS.en när jag får tråkigt och tar reda på min bästa väg jag ska gå dit jag ska sen. Hahah!


Sony Ericsson W995


Sedan fick jag ny taklampa till mitt rum i Norrtan såklart är den också sweet, vad annars?

Lampa

Lampa

Lampa


Peace
2009-07-19 @ 18:12:07 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


19 Juli 2009

Jag börjar köra dagens bild nu igen. Kanske inte lika mycket text men det blir bild varje dag. Skriv och fråga om bilden i värsta fall. Tycker det är roligare att lägga upp en bild varje dag och ibland skriva när det har hänt något istället för att krysta fram text.

Plugg

Nu sitter jag och studerar på balkongen, slutprov på onsdag. Usch! Hoppas det går bra.


Peace
2009-07-19 @ 14:07:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 Juli 2009

Startade på morgonen med drinkprovning i skolan kl 11:00, prövade Junior, för er som inte vet är det 2 cl tequila som man snortar, fyfan. Gick vidare till Victoria i kungsträdgården och tog några öl sedan åkte hem och åt middag och tog lite mer öl, vidare kl 21:00 tillbaka i stan och mötte Nikki och Jesper.
Vi gick till spitfire och drack lite innan BMB öppnade. Rullade till BMB, Jesper kom inte in så han gick vidare och jag och Nikki gick in och hade skittrevligt. Sedan kunde ju vissa grejer varit najsare. Kunde sovit hos Nikki men kände att jag ville hem så vi åt istället och gick sedan till Östermalmstorg och satt där och väntade och pratade med några poliser. Sen kom Jansson så vi tog en promenad till Tekniska, sedan tuben till mörby så Jansson kunde ta bussen hem. Väll där vid 05:15 var det en väldigt påverkad man som var lite aggresiv och lite så men mest jobbig mott oss och två tjejer vi pratade med och kunde inte kontrollera sig själv så vi ringde polisen, så efter ett tag kom polisen och vi fick prata lite med dem och sedan tog dem med honom, Jansson och tjejernas buss kom så jag tog 06:00 Tuben till Tekniska och tog sedan bussen till Norrtan kl 06:40. Kom hem tillslut väldigt trött och åt chips i soffan kl 08:00 och kollade på Robert Gustavsson tills kl 10:00 då jag somnade och vaknade nu.


Blue moon bar






















Tack för igårkväll Nikki, älska stureplansslampor. Eller?

Peace
2009-07-18 @ 17:54:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 Juli 2009

Börjar från hmm... När var senast jag skrev? 6 Juli... Vad har hänt sen dess? den 7 Juli alltså i tisdags tog jag det lugnt och pluggade.



Onsdagen den 8.e Började jag skolan på Blue moon bar. Sjukt kul alla trodde att jag var ny lärare först. Hahaha! Vi började och flairade och sedan var det massa bar grejs. Jättekul. Efter det åkte jag hem och köpte ny tv till mina föräldrars lägenhet. Najs!
Det börjar bli fint i Norrtan nu...



Torsdag var det samma sak började i skolan och körde på...  en runda i baren fick jag tre beställningar, första på 4 drinkar andra på 3 och tredje på 5 drinkar. Maaahh stressigt alltså. Men oj så kul.
Hem och plugga.



Fredagen den 10.e började vi med att stå i baren fram tills lunch, Efter det så skrev man prov i olika grupper. Jag hade redan gjort Whiskey provet så gled mest fast då sa min huvudlärare att jag lika gärna kunde göra det här också om jag kan det. Det gick bra faktiskt, sen var det lite flairing.
 I slutet av lektionen sa våran huvudlärare att alla vi på kursen stod uppskrivna på VIP-listan på blue moon bar om vi var sugna att gå, tack! Påväg från lektionen pratade jag med Rasmus från kursen och undrade om han skulle till Blue moon Bar, han kunde inte han skulle jobba så han föreslog att jag skulle komma till hans jobb istället, Han är driftansvarig på Ego som ligger på kammakargatan. Jag var tveksam och pallade inte betala inträde men han sa att det var lugnt att han jag kunde komma själv eller med några och vi slapp betala...
Jag mötte upp med Simon, IHL grabbarna, Jimmy och Niklas och vi käkade lite sedan gick vi och tog en kaffe. Visste inte hur jag skulle göra på kvällen men slutgiltiga planen blev att jag skulle käka middag hos simon och sedan skulle vi sätta oss på Wollmars ett tag så skulle jag rulla hem vid 22-23.
  Vi kom ifrån Simon ca 20.30, Hahah roligaste någonsin när vi sprang till tunnelbanan. Först höll Simon på att ramla när vi sprang på vägen och det såg sååå jävla roligt ut, efter det väll framme så skulle Simon planka och det var snurrspärrar, alltså inte moderna spärrar. hahahahahahahhaha!!!!! Han ville vara diskret så han skulle kliva på den översta pinnen, men då börjar den ju självklart att snurra bakåt så han tar andra foten på nästa så det blir som i en tecknad film i en kort stund innan han ramlade över hela grejen. HAHAHA! Vi skratta så att vi grät.

  framme på wollmars mysigt tog lite öl. Började snacka med ett tyskt par som vi pratade med under flera timmar. Fattade som vanligt rätt snabbt att det inte var hemgång kl 22 utan hade riktigt trevligt och började småflörta lite med wollmars servitrisen. Hon verkade trevlig och hällde upp lite mer i våra shotar så jag frågade när hon slutade och om hon ville följa med till Ego sen och sa att hon fick gå med in gratis. Hon var på, så först gick vi till henne för att hon skulle byta om efter hon slutade och sedan till Ego, det var najs där fast jag och damen jag träffade valde att gå hem och chilla hos henne, skönt att jag slapp åka hem älskar att soffsurfa :) Sov där fram tills idag och åkte hem till Norrtan för att träffa min sötnos Hanna en snabbis och sedan bara ta det lugnt. Nu är det för faaaann King Kong, det är sjysst. Ska börja med Dagens bild snart så fort jag får upp min stationära dator och fixar mobilen. Då kommer det bli mer intressant.

Peace
2009-07-11 @ 22:58:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 Juli 2009

Naaeemen har precis ätit middag i Norrtan. Mina dagar har jag spenderat och Lalin och Storkuken. Ämm Xbox och dator i 3 dagar. Funkar absolut! Tack för boendet förresten. Jag var trots allt hundvakt igengäld.

Var i stan idag med Simon innan jag rullade hem också... Trevligt!

Peace
2009-07-06 @ 21:07:07 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


4 Juli 2009

Mjaaoo. Nu sitter man och spelar Call of duty 4 och vaktar min systers hund i deras lägenhet. Det här med Soffsurfa funkar fan bra för mig.

Vad har hänt de senaste dagarna. I torsdags jobbade jag och efter det rullade jag och bror och åt hos vår mormor. Sedan möttes vi upp med Malin och Charleyy i DS för att åka till Norrtan. Det var såklart Norrtäljedagen så alla affärer hade öppet till 22 och det var hur mycket folk som helst ute på gatorna. Senare kom min fars arbetskamrat med dam över för att min bror, far och hans arbetskamrat skulle springa ett 5km lopp runt Norrtan. Glassigt, stolt över dem, imponerande sprang min bror på 22:30min... smet. Efter det gick alla och satte oss på Åtellet och drack massa drinkar. Jag var ju tvungen att dra en Brännmaneten. Det var trevligt och vi satt där tills dem stängde och jag fick ge ut nummer till två stycken som ska ge vidare till två klubbägare i Norrtan så kanske man kan få jobb som bartender. Det är bra.

Vaknade dagen efter kände mig lite krasslig men det stoppar än inte från att vara på topp... Gick ut med bror och Charleyy för att kasta frisbee och sola. Från ett land till ett annat, rullade mot Tuna och Hanna. Grillkväll med gamla esteter. Mysigt gott och roligt. Vi drog med en IHL.are också. Men så måste det få vara ibland... Kanske hittar någon bild från det sen så jag kan lägga upp.

Peace
2009-07-04 @ 15:10:02 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


1 Juli 2009

Skulle gått upp kl 05:45 för att ta bussen till jobbet men mjaa gick ju sådär va? Vaknade vi 07 och tog bussen en halvtimma senare. Kändes bra ändå. Jobbet gick bra. Sedan åkte jag och kirra nya sängen så nu är det klart. Som vanligt en timma flair också. :D

Peace
2009-07-04 @ 14:46:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0