27 Februari 2010

Puuhh...

Har varit på akro idag, det gick bra. Satte mina frivolter på vanlig matta utan större problem. Känns skönt som attans...Tror knasens blogginlägg hjälpte mig lite där.


Ikväll så vare middag hos mig med några av icke dans grabbsen innan vi skulle iväg och gamea lite. Men blev ju inte av, fick sms att ingen verkade orka åka och äta middag hos mig innan. Känns jävligt skönt att ha handlat mat och tänkt bjuda dem när man har sämsta ekonomin av alla i världen som bor hemma, sen kommer dem inte,kul då hade jag kanske ätit middag med någon också, men alltid lika kul att laga middag själv.
 Inte så irriterad på dem för de flesta har ju en sjuk förmåga att kunna banga och inte höra av sig, mer att jag känner mig så patetisk.
Skönt för det är ingen av dem som läser min blogg ens... hahaha!
Så jävla mycket najsare när man är och dansar eller tränar, där gör vi det som vi bestämt. Fan va krångligt vissa grejer ska vara. Jag fattar inte...

Marcus Andersson Rohlin


2010-02-27 @ 19:10:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 Februari 2010

Put ya'll mothafuckin' hands up...


Sicken rolig dag. Började med att bunkra upp med mat hemma. Haha! Det tyckte jag var roligt faktiskt.

Efter det tog jag det lugnt och bara gjorde ingeting sen runt 18 åkte jag till Enhagen och väntade in Knasen. Vi var där och koreograferade, Var där från 18:30 tills 23:30, det tycker jag är vuxet. Skippa en lönefredag och bara träna och dansa. Det bästa är att så många anser att det inte är att ha ett liv. Men neeää vet du vad, det är mitt liv, so, fuck you bitch!:P haha! Jag har inget emot att alla drar och festar på en fredag men varför tycker då vissa att det är konstigt när jag


Det gick fan skitbra med koreograferande även fast axeln är knas...

Blev lite ploj bilder också, eftersom vi bara var två kunde det inte bli några grymma bilder...

Fett skönt, blev hämtade och hemskjutsade av Wettan och Marvin, eller Knasen fick ju åka hem sista vägen med tunnelbanan. Ialla fall. Mycket, mycket vänligt grabbar :D

Marcus Andersson Rohlin
FUCK YEAH!
Marcus Andersson Rohlin
Jag vet jag älskar stå på händer
Marcus Andersson Rohlin
Fick tillslut ett hyffsat kort när båda står med timer på kameran
Marcus Andersson Rohlin
Du är FÖR duktigt ditt pucko...
Marcus Andersson Rohlin
Tänk vad roligt två människor kan ha i en sån stor sal bara genom att röra sig till musik.. I LOVE IT!
Men det kanske bara är för att vi inte är som vanliga tonåringar?
Tack för den bästa fredagen på länge Knasen...


2010-02-27 @ 00:50:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


25 Februari 2010

Kämpe gött...


Ännu en kämpe dag... satt hemma och försökte koreografera men det gick sådär lossnade lite senare. Just hur jag vill ha det men inte mycket tekniska steg. Sen har jag stretchat massa, har nästan ont nu bara för det... hahaha, men men... Allt för konsten!

Var iväg och hade lite akrobatik idag också, den var skitkul och det kändes bra största delen av klassen i min axel. Gjorde små egna nummer tre och tre som vi visade upp sen med olika hopp och grejer. Hahaha! Det var sjukt kul men blev ganska plojigt med musiken och allt och körde gymnastik tack och allt. Armar uppåtsträck. Haha!

Synd att Svenska hockeylaget åkte ur OS imorse:( känns ju kul att man gick upp och kolla 06:00 när dem förlorade. Men men, Never Fail! Nya tag...

Sjukaste, påväg ner i tuben kollade jag om det var någon man kände bland alla tusen som kommer upp för rulltrappan, tro på fan att Fröken BL dycker upp och sekunden efter Lill-BL alla tre vart superpaffa (älska uttrycket). Kul med såna grejer, "Det är de små sakerna i livet som gör de stora bättre"


2010-02-25 @ 22:47:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 Februari 2010

Kommer igång...

Mjaa idag började jag att köra dansfys går ju bra men gör ont.

Sedan körde jag akrobatik och det går mer framåt i axeln.. Inte så mycket i akron i sig kanske men är ju skadad så vad kan jag begära? Tränade en del frivolt idag satte några men är ganska missnöjd med insatsen. Jaja bara kämpa vidare....


2010-02-24 @ 23:38:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 Ferbruari 2010

Idag så jobbade jag lite...

Första gången på dansen idag som var lite mer på riktigt...Körde först jazzfunk, funkade!

Sedan var jag iväg på gymnastik. Var ett lugnt pass vilket var perfekt start för min axel. Men även fast det kändes bra så valde jag att kliva av lite tidigare för att inte råka skada mig igen. Tränade ändå ganska mycket plint och volter så tar en del på axlarna.

Nu ska man försöka hålla Knastrasan vaken... får se hur det går....





2010-02-24 @ 00:00:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 Ferbruari 2010




2010-02-23 @ 09:47:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 Februari 2010

Mycket skoj...

Var först på middag hos bror på kvällen med Malin, Niklas, Charlie och Mathias... mycket trevligt och gott.
 Efter det så skyndade jag mig till grabbsens match. Kom precis i tajming för att se Fröken BL sätta en balja.
Resten av matchen var väll rätt spännande men totalt sönderblåst av det helt puckade domarna.. Usch usch!

Efter matchen drog jag hem med Ståhlberg och hängde för vi skulle se Sverige-Finland. Vi började kolla på USA-Canada och såg kanske 1,5 period sen somnade jag iaf sen vaknade till lite när Ståhlis ställde klockan. Kl 10:00 vaknade jag av solen, kastar en handduk på Ståhlis och säger att vi har missat matchen. Hans mobil vibrerade bara så vi vaknade aldrig. Som tur var kunde vi se Reprisen kl 11:00. Men men... haha riktigt soppigt ändå av oss.

Har tränat hemma nu bara och rehabat. Det suger men måste göras om jag ska bli helt snabbt...

2010-02-22 @ 21:19:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 Februari 2010

Bra helg, men den är inte över...

I fredags så var jag hemma hos Ståhlberg med Olof, vi började med att köpa hem lite asiatiskmat och mös, sedan satte vi på Sverige-Vitryssland(4-2). Bra start av Sverige men sen.... tur att man hade bra sällskap. Vi vann ju iaf. Vi var mest där och hängde efter det.





Lördagen startade jag på DC med lite akro. Axeln började kännas mycket bättre.
Efter det drog jag hem till Fredrik och käkade middag, tog lite drinkar och hade trevligt. Efter ett tag kom Tessie med hennnes vän och vi drack med dem och bara hängde. Sen somnade damerna och jag och Fredrik satt och pratade till kl 05 innan vi somnade också. Sen vaknade alla 07:00. Så inte mycket sömn inatt.

Snart ska jag till Skanska och kolla på när grabbsen lirar match i hockey, ska försöka få tag i Loffe innan bara, inte så lätt när man inte har en mobil.


På måndag morgon ska jag kolla på Sverige-Finland med Ståhlberg, gärna haka om ni är på. Den börjar 06:00 på morgonen. TAGGA!

2010-02-21 @ 13:31:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 Februari 2010

TRÄNA.....

I onsdags började jag små träna lite vilket var skönt. Torsdags så var Fröken BL här och vi gjorde pannkakor och mös lite. Mycket trevligt! Idag var jag hos min naprapat, min axel har läkt mycket snabbare än den ska typ vilket är grymt så jag får börja stå på händer lite försiktigt nu. LOVE IT! måste fortfarande vara lite försiktigt för ligamentet läker inte lika snabbt som muskeln så om det känns bra i handstående ska jag inte kasta mig in i Flickis då kan det gå snett. Men skönt ska börja lite smått på lördag sen måndag drar jag igång igen och därifrån trappar upp.


2010-02-19 @ 16:59:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 Februari 2010

Hatar skador...

Idag ska jag starta med lite lugn träning, äntligen!

Var hos min naprapat i måndags, det som har hänt är att det är lätt skada på ligamenten vid axeln som gör att jag blir svullen och allt är så tajt vid axeln att jag inte kan röra på armen så bra för det klämmer åt. Inte kul men bättre än vad jag trodde. Känns lite bättre idag och kan nog börja med akron och så redan om en två veckor.


Efter måndagen var jag hos Malin och Niklas, slutade med att jag somnade på deras soffa, det var mycket trevligt. Malin och Carolina bakade på tisdags morgonen semlor som man fick smaka på. Najs!



2010-02-17 @ 12:30:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 Februari 2010

Tack för senast...

Igår kväll gjorde jag inget på hela dagen för min jääävla skadade axel inte låter mig.
På eftermiddagen kom min bror över och vi hängde lite innan vi drog in till stan för att käka lite thaimat med Adrian. Mycket gott och trevligt, efter det var vi på en bar och tog någon öl och snacka, efter det blev det tidig hemgång, hade så jävla ont i axeln efter att ha varit ute.

Skulle ju blivit mer utgång men det var ju något som inte blev av från flera håll och kanter...

Jag hatar verkligen att inte kunna dansa och träna, det är allt jag vill göra.
Märker hur mycket jag verkligen tränar för när jag är hemma en dag så blir jag sjukt uttråkad och märker att det är på mina skolor som jag vill vara och där alla är.
Trött på att alla tar förgivet att man hör av sig för man har mycket att göra. FUCK! kan man inte bara gå i skolan fortfarande och slippa tänka på ALLT.
Denna grej att man måste vara någon i utelivet :S. Va är det för fel med att vilja vara hemma och ta det lugnt eller vad är det för konstigt med att träna på en fredagkväll?
Folk påstar att; Jag har typ inget liv jag bara jobbar eller tränar. Men dags att börja inse att det kanske är ditt liv? Haha!

Eebooee....

Glad alla hjärtans dag förresten... <3

2010-02-14 @ 13:26:03 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


13 Februari 2010

Mycket har hänt...

Pallade inte med Amnesty något mer så det är slut där.
Jag fick jobbet som Zombie i en film.. haha ska ha inspelning under en dag och spela zombie, ska bli sjukt kul och få hela sminkningen och allt. Det är många zombies men kul att bli utvald av alla de som sökte.
 
Onsdags körde jag akro och det gick bra.

Torsdagen började bra med cirkus/parakro. Prövade salto för första gången. Mycket nytt hela tiden nu kul men påfrestande.
Pajade tyvär axeln under träningen när vi tränade lyft, inget jag märkte under tiden men efter träningen så kunde jag knappt röra armen. Var hos naprapaten direkt på fredagen, fortfarande för akut för att kunna klarställa vad det är. Dem var två stycken som jobbade och drog, det kändes lite bättre men som sagt för akut för att göra något också då jag är så krampad. Det kan antingen vara ett ligament som är paj men om jag har tur så är det en mindre muskelskada eller översträning/blödning. Hoppas kunna börja träna akro på någon vecka. kan dansa som vanligt under tiden men inga handstående eller volter:(.

Jag körde butterfly med helskruv :D det är något jag ska kunna denna termin har jag bestämt mig för. :)

Igår var jag ute med Olof och Ståhlberg och kollade på Wille och Jocke spela på Southside vid Zinken sedan tog vi en nacho tallrik på Wollmars...

Marcus Andersson Rohlin

Marcus Andersson Rohlin

2010-02-13 @ 12:40:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 Februari 2010

Bara 3 st kvar...

Idag så började jag med att jobba på Amnesty det gick väll bra trots att det var sjuuukt kallt att stå ute i nästan 6h. Jag värvade 4 st till amnesty vilket betyder att jag bara behöver värva 3st imorgon för att jag ska få kontrakt. Ska bli kul, behöver inte heller ha lunch med mig då den föredetta koordinatorn tydligen skulle bjuda oss.

Sedan bar det av till GIH för lite gymnastik det gick bra, första gången "typ" jag tränade flickis och min tränare ville att efter andra försöket skulle börja köra utan pass. Vilket gick ganska bra, jag diggar henne som fan hon tror på mig verkligen och vill att jag ska utvecklas. Det kommer alltså bli träning med Täby gymnasterna och kanske börja tävla men får se.. ska börja provträna med dem iaf.

Här är två bilder från min audition i söndags som jag hittade:P de ser lite flummig ut men vi skulle vara det och man skulle köra i eget tempo så...

På den första kör vi hela koreografin fast bara längs golvet då är jag längst till höger.
Marcus Andersson Rohlin


Denna bild fick man köra den i eget tempo fast utan musik, jag längst fram vid spegeln.
Marcus Andersson Rohlin


2010-02-09 @ 23:44:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 Februari 2010

Fortfarande sjuk...

Såhär såg min helg ut.

I fredags så var jag hemma hos mina föräldrar med Malin och Niklas, sov över där, åt gott och hade roligt.
Man saknar lite att ha någon att prata med eller att det alltid finns mat i kylen. Men i längde mår jag toppi av att bo här.

Lördags så var jag ass. som vanligt på akrobatiken även fast jag var sjuk. På kvällen så kom Olof och Ståhlberg hemma hos mig och vi mös med melodifestivalen och kollade på The league

http://www.youtube.com/watch?v=8CwReGbkveY&feature=related

Skojig serie... skönt att börja hänga med grabbsen igen.

Fan att jag mår sämre speciellt idag söndag så var jag på en audition mellan 10:00-15:00 Var både sång, teater och dans. Det var riktigt roligt med rolig människor. Casting människorna hade sett mig i Trollkarlen från Oz när jag var Fågelskrämman. Hehe! Tur det. Sen ville de se något mer så jag fick gå ut och komma in igen efter ett tag och köra min ena monolog jag körde i London, haha! Gick sådär med tanke på att jag inte kört den på evigheter så var tvungen att memorera all text. Men sjukt bra erfarenhet:D

2010-02-07 @ 21:23:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 Februari 2010

Mår liite bättre idag iaf...

Igår var jag hemma och tog det lugnt för att bli frisk. Var nere och köpte lite vitaminer och medecin på Life för att blir bättre. Inge ipren eller alvedon här inte. Vi kör på hälsomedecin nu. Hämtade även ut mitt proteinpulver som kom med posten igår.

På kvällen tänkte jag gå bara på akron, då jag bara är assisterande där så kan jag ta det lugnt och hjälpa till lite bara. 5min innan passet börjar får jag sms från Olle(min akrobatikmaster) att han är sen så jag ska köra uppvärmingen. Hahahha så bra gick det att ta det lugnt. Sen kom han och vi körde. Sen sista 30min på fortsättningsgruppen var han tvungen att gå så jag fick ta över, vi avslutade passet med handvolter. Det var kul att försöka få lära ut det.

Knasen varför så trött?


2010-02-04 @ 17:23:52 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


2 Februari 2010

Första dagen ute på stan....

Gick ju väll bra jobbigt är det men kul när man får värva. Jag lyckades värva två stycken till Amnesty.

Sen blev det jazzfunk med Knasen, Smultron och Elisabeth...

Efter det så bar det av till GIH för att träna gymnastik, det gick sådär, roliga övningar körde massa plint men sen så mår jag så dåligt nu för det känns verkligen som jag ska bli sjuk så jag klev av för jag mådde så dåligt.

Innan det hade iaf våran tränare Anna kommit fram och pratat med mig och att hon såg väldigt mycket potential i mig vad det gällde gymnastik och undrade om jag var sugen på att börja träna med Täby Gymnasterna. Väldigt roligt men jag vet inte än. Det innebär då att det är något jag måste ge upp för att köra där.
T.ex. hela min Salsa måndag.
Sen känns det som något svårt då dem ska tydligen börja tävla i Maj vilket jag är tveksam på om jag kommer vara redo för, men det trodde hon inte var några problem, så jag ska fundera på det här noga.


2010-02-02 @ 23:25:26 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


1 Februari 2010

Första dagen på andra månaden på 20.e året av mitt liv...
Var på Amnesty utbildning idag, det var ganska kul, lärorikt om inte annat. Får se hur det går imorgon när jag ska ut på min första provdag. Hehe! Om ni ser mig gå med i Amnesty då.

Efter det så var det salsa, sen tog jag en salsa, sen tog jag en salsastreet.




2010-02-01 @ 22:47:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0