31 Januari 2010

Sista januari, första månaden på 2010, mysigt att kolla ut genom fönstret på snön men mindre najs att gå omkring.

Tränade på DC idag (till skillnad från när?)

Blev trevligt mys hos Fröken BL med Ståhlis igår. Kom hem försent för att dansa kl 12 idag egentligen men bara att kriga.

Jävla balett och street var inställt och jag ville inte dansa något annat så körde friträning med Knasen hela dagen istället. Fredrik kom upp och tränade lite i slutet av dagen också, haha! Inte meningen att du skulle sträcka dig i butterflyen. Haha!
Lite bilder från dagen, någon gång så ska vi ta riktigt bra bilder. Kameran levde i bara typ 5min så han inte ens bli många bilder

Marcus Andersson Rohlin
Jag lyfter Knasen
Marcus Andersson Rohlin
Jag bjuder på den
Marcus Andersson Rohlin
Fredrik skulle ligga på mig när jag står i planche, ser ut som om vi ramlar men vi ska gå ner.
Marcus Andersson Rohlin
Jag lyfter Knasen
Marcus Andersson Rohlin
Jag bjuder på ett ganska plojigt handstående


2010-01-31 @ 22:32:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


30 Januari 2010

Kom precis från dansen, idag blev det först HH/dancehall sedan blev det modern jazz och sist akrobatiksalsa fusion var inställd.

Kör utan stödstrumpa nu och känns lite obehagligt sedan skadan, speciellt på moderna jazzen då vi tränar mycket hopp. Men det kommer nog bli bättre. Älskar dem lektionerna, synd att man inte är så duktig på dem som man skulle vilja vara..

Igår var jag, BL och Ståhlis ute och träffade Katja och hennes vänner. En mycket trevlig och måttlig kväll. Påvägen hem träffade vi faktiskt Niklas på jobbet. Väldigt förvånad vart jag.

Ikväll verkar det bli mys med BL och Ståhlis samt kanske lite förkrök på gärdet då min gamle vän Katinna fyller 20 idag...

Får se vad kvällen hamnar, är trött så inget fancy iaf.


2010-01-30 @ 18:38:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 Januari 2010

Idag blir det två...

Jag var på intervju på ett till företag idag kl 14 men var grymt osugen... sen så ringde jag till de andra två och sa att jag inte ville komma på intervju, efter det ringde jag och tackade ja till platsen på Amnesty International jag fick välja tider och så själv när jag sa att jag dansade och så sen undrade han om jag ville vara med och hålla workshops för grupperna i teater när vi hade teambuilding:P hahaha! Skitkul ju :D

Sen iväg till parakron... utöver alla andra trevliga var det en ny väldigt härliga människa där vid namn Amanda,hon är gammal gymnast, inte gammal med tanke på ålder, hon var 89.a
Efter uppvärming och lite golvakrobatik så tränade vi två parakro (parakrobatik, typ lyfta varandra) resten av lektionen och även in på friaträningen, kändes riktigt bra för att vara första gången vi sågs och tränade tillsammans.
Det verkar som det blir fler gånger med henne vilket jag ser framemot, vi kan nog gå framåt mer efter att ha tränat ihop oss lite mer.


2010-01-28 @ 23:29:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 Januari 2010

Yo!

Igår hade jag först streetklass med Täby friskolas 5.or sedan åkte jag hem och chillade.
På kvällen hade jag dansfys och var ass.lärare på akrobatiken på danscenter.

Jag skrev ett ploj CV och skickade in till några företag iförrgår och fick 4 samtal om intervjuer på olika företag redan dagen efter. Idag var jag på mitt första och fick faktiskt jobbet.
Det är sånt där man glider runt på stan och värvar folk till Amnesty. Det är bra arbetstider som gör så jag kan dansa lika mycket, samt bra lön och väldigt flexibelt. Men ska ge två andra ställen chans innan jag tackar ja till det här. Glad att det var amnesty och inte någon annan organisation faktiskt. Om jag tar det ska jag gå en utbildning i en veckan som börjar på måndag.




2010-01-28 @ 11:49:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 Januari 2010

Aj...

Kom precis hem från klasserna jag har haft ikväll...

Jazzfunken var grymt rolig som jag dansade med Kajsa...

Sen bar det av mot gymnastiken på GIH, sjuukt jobbigt tränaren kör verkligen stenhårt med oss. Fick köra massvis träning som är jobbig fast med en person på ryggen hela tiden. Sen klättra upp högst i rep typ tre gånger medans den andra står i planka... min sista gång högst uppe slant jag och gled ner en bit så jag började blöda på foten jag höll fast mig med. Massa annat sjukt jobbigt. Sen var det handvoltsträning i 4 olika stationer vilket var skitkul att köra på olika sätt, den börjar sitta fint nu. Sen lite mer fys på det...

Gud vad kul jag har på mina kvällar


2010-01-26 @ 23:54:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


26 Januari 2010

Nu sitter jag och äter lite lunch och håller på att fylla i lite ansökningar till olika skolor jag tänkte söka till nu i vår.

Igår blev 4 salsa pass, 2 vanliga salsa, en salsa performance och en streetsalsa. Det är skönt att ha kommit igång iaf.

Ikväll ska jag köra gymnastik på GIH men eftersom den börjar 20:00 så pressar jag in ett 1,5h pass Jazzfunk på danscenter innan jag åker och kör gymnastik.


2010-01-26 @ 14:41:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 Januari 2010

Booee.. ooooboe...

Igår blev det mycket dans...

Började kl 12 med HH/Dancehall, passet efter blev ett roligt pass med modern jazz för att sedan skynda mig ner för att köra salsa fusion och efter det var jag och körde akrobatik där jag också var ass. lärare. 4,5h senare hade jag dansat klart.
Mycket trött men också mycket värt...

Sen på kvällen var jag hos Fröken BL och lagade hamburgare sedan spelade spel och efter ett tag kom IHL Niklas. Mycket trevlig, lugn kväll.

Idag så blir det balett och ett street pass, kanske två. Sen egen träning men jag tror jag ska vila eller iaf gå upp och stretcha lite iaf.

2010-01-24 @ 10:45:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 Januari 2010

En sliiten men oerhört lycklig och lite ensam Marcus sitter och äter lite nyttiga nötter som fredagsmys.


Igår körde jag parakrobatik och cirkus vilket var sjukt cool! Fick pröva massa coola grejer måste filma och så någon gång så att ni får se, eller får ni komma och kolla på slutshowen,
vi gjorde saker som en låg och höll upp mig så jag hade fötterna på hans händer och han höll upp mig med benen så att jag satt som en stol, sedan byggde vi på med mer folk och några stod och och så.
Sen massa annat skoj.
Vill skriva alla grymma grejer men orkar inte:P skulle bli så mycket. Grymt häftigt att se dem som hållt på länge. Sen prövade jag ringar och trapets på fri träningen och massa annat.

Idag så började jag på DC igen fan va kul det var att komma "hem" igen. Det blev ett streetjazz pass och ett jazz pass.
Innan i dag på dagen var jag lärare på Täby friskola i streetdance. Vilket jag ska vara ett några veckor.

Igår ringde min lärare från Tony Irving dance institute och bönade att jag skulle börja igen vilket var kul för då blev jag lite sugen för jag tyckte det var för låg nivå så jag slutade. Hon erbjöd mig att hoppa över 5steg och börja träna med dem som tävlingsdansar om jag börjar igen... hehe! Jag får tänka över det speciellt den ekonomiska biten. Jag har egentligen inte plats för mer dans men jag kan tänka mig att skippa nån klass om jag får bidrag eller så från skolan... Vi får se jag ska ringa henne och prata mer..

Jag älskar det jag gör... dansa, sjunga, träna, teater, akrobatik, gymnastik, Pleasure in the job puts perfection in the work - "Aristotle"

2010-01-22 @ 21:54:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 Januari 2010

Booee..

är trött efter gårdagens långa pass. Idag började med en casting till en film sedan så gick jag, Matte och Staffan och gymmade på Sophia hemmets gym. Skönt att komma igång ordentligt. Dock väldigt sliten av att dra igång så hårt som jag alltid gör. Iof väldigt mycket lättare än efter sommaren då jag inte hade hållit igång alls.

BL och Far var över och hängde lite vilket var mycket trevligt.


2010-01-20 @ 19:46:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 Januari 2010

Shiieet. Idag så jobbade jag lite och sen igår såg jag VRG.s musikal Dracula. Förlåt! Men den var fan dålig... jag tycker synd om dansarna som hade fått så dålig korr när man ser och jag vet att dem kan myycket bättre.
Sen överlag var sångarna ganska dåliga... har en hel del negativa saker att säga men ska lyfta fram det bra.

Kostymörerna har gjort fet bra jobb lika så sminköserna..
Älskar musiken såklart (Tack jois)

Sen fanns det en person som gjorde ett fantastiskt nummer, hon som var den enda överlevande lilla flickan från skeppet dracula hade åkt med. Den enda som kunde sjunga i karaktär och som hon sjöng, jag hoppas verkligen att hon kommer fortsätta med sin sångkarriär iaf hennes estetiska. Hon heter på riktigt Märta.... någonting WOW!! Tur att hon fick sjunga ett nummer, jag ville se mer av henne.

Vill inte ta upp något mer negativt....

Idag eller nu ikväll så begav jag mig för att träna på GIH.s akrobatik och gymnastik träning, testade mig fram lite försöktikt i nybörjargruppen för jag visste inte vad det var för nivå på den här skolan och just för att det var med redskap,  men det kändes väldigt bra. Sen pratade en av instruktörerna med mig och tyckte jag skulle pröva med fortstättninggruppen så efter fick jag prata med dem instruktörerna för den klassen och det tyckte dem jag skulle göra .
Det gick bra även där även fast jag var sjukt trött från nybörjar passet och det var saker jag aldrig hade prövat.

Dem frågade faktiskt om jag orkade stanna och pröva på fortsättning och det tyckte jag nog. (Kanske inget att rekommendera)
Men iaf så efter träningen så kom intsruktören fram till mig och sa att jag skulle stanna i fortsättnings gruppen.
Så nu är jag glad men trött efter akrobatik i fyra timmars sträck.

Så på torsdag väntar parakrobatik och lite cirkus grejs vilket ska bli grymt kul.




2010-01-19 @ 23:08:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


18 Januari 2010

Jamen hej!
I helgen tog min kära syster examen som sjukgymnast Grattis till henne... Var på examens fest på KI, mycket trevligt synd att vi hade kostym haha!

I fredag var det jobb. Vakna med the voice gjorde en ny musikvideo grej som ska gå i början av deras program tror jag. slit slit...
Tur att jag fick ta med mig Elin, Amanda och Tessie annars hade jag avlidigt någon gång i början redan tror jag... haha!
Marcus Andersson Rohlin
Morgonrockar på halva tiden

Marcus Andersson Rohlin

Haha!

Grovt taggad till första akrobatik passet imorgon på GIH och till castingen på onsdag.

2010-01-18 @ 23:38:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 Januari 2010

Har inte bloggat på ett tag... Inget sådär jätte spännande händer.

Idag var det öppet hus på DC.. någon som var där? Jag var där och körde ett dansfys pass bara var så jävla mycket folk så kände att jag inte behövde vara med och trängas med dem som ville pröva för första gången och se hur det funkader på klasserna. Det var skönt med lite dansfys, kan knappt bärga mig tills nästa vecka när allt drar igång.


Juste sen har jag varit och lirat badminton med Wettan och Marvin i söndags sen kollade på HC.s Match med Marvin.

I måndags tränade jag MMA (Mixed Martial Art) med Niklas, Felippe och Christan kul som fan men sjuukt jobbigt.

Imorgon ska jag jag jobba.

2010-01-14 @ 20:38:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 Januari 2010

Var på inspelning av en liten sketch till Guldbaggegalan.. jag spelade bara in i kanske 2min hahaha mycket värt pengarna.

Dem gör parodi på svenska filmer och ska visas under galan.
Jag var ett bajenfans (förlåt DIF, Djurgården tills jag dör) och skrek åt Olle Sarri i en hiss med tre andra. Innan satt några och pratade om Stieg Larssons filmer, vi pratade med han som spelar Ronald Niedermann, mycket stor kille. Haha! Kul att höra vad han tyckte om filmerna...






Nu är det 2010.. Crazeeii!! Vad har hänt? Har inte hunnit blogga...

Jag var i London 29 dec - 1 jan
Jag har flyttat till mörby


Marcus Andersson Rohlin
Utsikten från mitt vänstra fönster

2010-01-05 @ 10:19:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0