31 Augusti 2010

Dagen...

Öppnade på Showstore, sedan var jag där med Gabbi ett tag också och pratade om dansklasserna och att jag ska nog få hålla en klass i Enköping också lite. För en koreografi jag håller på med vill hon att jag ska lära ut till en till grupp där. Lätt om det blir lite då och då, sjukt nog en dag och tid jag faktiskt kunde, söndagskvällar. Vill kanske inte spendera alla de kvällarna i Enköping men absolut en del.

Nu på kvällen har jag, gissa? Dansat!
Började med en Balett F vilket var roligt men håårt. Fick vila i en halvtimma innan dansfysen började. Ska kanske vara visningsex på dansfysen, vilket betyder att jag är längst fram så alla kan kolla på hur man gör rätt. Får se hur det blir med det.
Avslutade kvällen med något underbart. Moderna & Nutida M med Anna-Karin Rapp. By far den bästa läraren i modern och nutida, iaf för mig just nu.

Imorgon ska jag sitta sminkmodell. Ska bli kul, jag tycker det är jätteroligt att bli sminkad. Det är skönt att bli omhändertagen på något sätt. Sedan har jag inspelning från 23:00-02:00 eller 08:00, hoppas det blir 02:00 man får gå hem.

Nu måste jag raka mig så det blir lättare att sminkas imorgon...

Fortune Favors the Brave från musikalen skriven av Elton John och Tim Rice - Aida
2010-08-31 @ 23:59:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


30 Augusti 2010

Så underbart...

Första dagen på dansen idag. Det är så nice! hade ballet, modernt och modern jazz. Alla klasserna var sjukt roliga. Ser verkligen fram emot att träna de klassiska stilarna i år.  Imorgon blir det balett, modernt och dansfys.

Började dagen med att öppna på Showstore vilket jag ska göra imorgon också. Har inskaffat ett par dance paws och balettskor, vilket behövs. Ska imorgon fixa ett par sjyssta dansstrumpor.

Sedan mindre intressant fakta och så, min pedagogik kurs startade idag. Inte taggad, eller lite för pengarna men annars är det inte så intressant nu i början.

Är så beroende av Spring Awakening så måste bli en till låt från den musikalen.

The Word of Your Body
2010-08-30 @ 23:54:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


29 Augusti 2010

Luugnt...

Det beskriver min helg väldigt bra. Visserligen jobbade både fredag och lördag. Men man älskar ju sitt jobb? Jag gör det iaf:D

Gått galet bra verkligen. Fick stora äran att prata med Anneli Alhanko i telefon igår också. Hehe! 
Hade också möte med hon jag ska vara lärare med på A&G Showacademy, känns galet bra. Vi två kommer hålla i en grupp med bara tjejer mellan 14-18år i sång, dans och teater. Längtar, blir en rackarns massa koreograferande bara, speciellt eftersom jag är orutinerad jämfört med hon jag ska jobba med. Det är galet roligt iof och utveklande för nu har jag redan några deadline med korr.


Annars har jag bara vaktat Linus och Otto hela helgen. Mysigt!
Imorgon ska jag öppna och jobba halvdag på Showstore.

Sen börjar ju DANSEN imorgon. OMIGOD! typ nervös. Haha var så länge sedan jag tog klass själv känns det som. Tänkte börja terminen med en balett, en modern jazz och en modern och nutida. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får plats på dem bara.

Ni kanske har märkt att jag lägger in en musikallåtar i varje inlägg. Verkar som det är nya grejen som gäller. Tror jag kommer göra det numera när jag inte lägger in bilder och sånt.

Dagens kommer från Billy Elliot the Musical, original broadway cast såklart. Låtarna skrivna av ingen mindre än Sir Elton John, tänkte ta en av låtarna som Billy sjunger och förklarar hur det känns att dansa. Tycker att man kan relatera liksom. Underbar låt (Som om jag skulle lägga upp en dålig)

Electricity - Billy Elliot
2010-08-29 @ 21:16:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 Augusti 2010

Dåligt...

jag har blivit dålig på uppdatera, skärpning alltså.
Vad har hänt? Joo!

I onsdags vare först jobb. Mötte upp bror och tog en after-work samt köpte en skjorta, en t-shirt och ett linne på MQ-Rean. Galet billigt blev det.
Efter det hann jag hem en snabbis och mötte upp Olof och sedan hans kusin från US. Vi drog hem till Olofs bird och åt middag med lite folk och drack vin. Sedan var vi ute. Mycket, mycket trevligt.


Torsdag jobbade jag en snabbis på Showstore. När jag kom hem hade redan mina notböcker från London kommit. OMIGOOD, såå glad blev jag. På kvällen åkte jag hem till Malin och Niklas för att spendera min helg här och vakta Linus och Otto medans dem är med våra föräldrar i Kalmar.

Idag då...
Först hade jag en trevlig stund med Lollo innan jag drog till Showstore. Fick lära mig en miljon grejer om strumpbyxor och skor inom showyrket. Sjukt spännande men en del att hålla reda på. Fick stå i kassan en del när det kom in mammor som behövde hjälp med vad deras söner eller döttrar ska ha till olika danser. Är sååå glad över det här jobbet. Imorgon ska jag till och med öppna själv. Haha! Älskar det.
Kom förbi, det ligger på Rådmansgatan 59. Kom in och mys och känn showstämmningen.

En till låt från Spring Awakening...
2010-08-27 @ 21:55:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 Augusti 2010

Dagen innan...

Jag vet inte vad jag ska skriva om idag... Fick hem en lott från Mörby centrum för en enkät jag inte fyllt i. Jag vann 20kr på den. Haha! 

Måste tipsa om en underbar musikal. Är från 2006 och heter Spring Awakening. Väldigt bra musik och väldigt annorlunda. Musikalen har vunnit 8 Tony's tror jag och hade faktiskt Europapremiär i Sverige, på Värmlandsoperan i Karlstad 2008. En låt som verkligen fastnar har jag valt att ta lägga upp: Touch Me... 
Tror inte man kan hitta den på spotify. Är det någon som vill ha den kan jag skicka. 

Touch Me...
2010-08-24 @ 22:06:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 Augusti 2010

Kul...

En rolig dag på jobbet var det. Jag sov hos mina föräldrar inatt för jag hade inget bättre för mig. Skön att få komma till något större. Haha!

Nu sitter jag och spelar lite piano och gitarr. Jag har tagit hem de grejerna så nu är min lilla lägenhet ännu mer mindreigare...

La en beställning på lite ny Sheet music från London, Chappell of Bond street. Helt underbart,vet inte riktigt hur lång tid det tar tills jag får dem, men för att stilla min hunger fick jag som tur var hela We Will Rock You, musikalens sheet music. 183 sidor med gottigheter.

Skönt att ha fått hem min riktiga ipod den jag har plats med alla mina måånga låtar på. Sitter och lyssnar igenom all musikalmusik jag har laddat ner. What can I say, you gotta love it.
Har roliga sms och samtal om att göra ett jobb för ett varumärke. De hörde av sig och ville att jag skulle skicka in bilder på mina händer. Haha!

Inte varje dag man skickar in bilder i detta stuk...
Marcus Andersson Rohlin
2010-08-23 @ 22:55:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 Augusti 2010

Inte bloggat på ett tag...

Har haft en ganska bra vecka... tränat på som vanligt och jobbat lite extra mycket. Kul!
Torsdags var jag med Hanna och Niklas. Det var mycket trevligt.
Bjuder på lite bilder ifrån kvällen...

Du är såå saknad...
Marcus Andersson Rohlin

Tehe...
Marcus Andersson Rohlin

Vi bjuder på den...
Marcus Andersson Rohlin

Jag bjuder på den, haha...
Marcus Andersson Rohlin

Så jävla hårdrock...
Marcus Andersson Rohlin
Helgen har varit lugn och skön, i lördags var jag först i stan med Olof, lyckades hitta en sjysst Café deal. Fick en prenumeration på 5 tidningar och 2 tidningar direkt i handen sedan lite hårprodukter för bara 120kr. Sen blev vi fotade också för att vara med i en tävling "Sveriges bäst klädda man", tjena att man kommer vinna den, haha!
Sedan mötte vi upp med BL hemma hos mig innan vi drog till honom för att hänga och grilla, jag, Ståhlis, Olof och BL. Mycket trevlig kväll!

Olof...
Marcus Andersson Rohlin

Det galna vädret i lördags...
Marcus Andersson Rohlin

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra... har suttit och laddat ner måånga musikallåtar, sorterat dem och så.


Ska läsa lite i Café och slappa bara.
2010-08-22 @ 14:12:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


16-17 Augusti 2010

Boee...
Roliga dagar... har lite tid över nu att skriva innan jag ska iväg på dansfysen. Sista att beta igenom i de hårda 48h.

En inspelning på Lidingö och en på Intiman. Det har varit roligt... Idag var nog den roligaste. Få festa med Martin Stenmarck, Måns Möller, Andreas Johnson, Brolle och deras dansare m.fl. Vi var med och spelade in en festscen med UV och dans som ska visas som en Vinjett innan varje Ladies Night föreställning i år. Det kommer vara en video som ska vara som Ive got a feeling med black eyed peas Därav UV scenen. Har några bilder från mina senaste timmar. Dock väntar jag på att få bättre bilder från en som inte tog med mobilkameran som jag. Haha! Dem hoppas jag få om några dagar.
Har bra bilder från Lidingö dock...
Jag innan inspelning...
Marcus Andersson Rohlin

Martin Stenmarck...
Marcus Andersson Rohlin
Måns Möller...
Marcus Andersson Rohlin
Jag och Martin...
Marcus Andersson Rohlin
Jag och min kära inspelningskumpan...
Marcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson Rohlin
Vi skulle vara motsatser...
Marcus Andersson Rohlin
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin
Säg till om ni ser en bild där jag inte ler...
Marcus Andersson Rohlin
2010-08-17 @ 17:54:03 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inspelning till ladies night.

dsc00641 (MMS)

Inspelning till ladies night.

2010-08-17 @ 13:27:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 Augusti 2010

Har tråkigt...

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis

2010-08-15 @ 23:26:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 Augusti 2010

Boe...

Vaknade halv ett idag.. sjukt sent för att vara mig... Tack Emma, hahaha!
Gick och jobbade lite... sen efter det har jag bara slappat.

Måste verkligen ladda för nästkommande 48h. På måndag och tisdag ska jag ha hunnit.
Jobba på VRG Djursholm, inspelning på Lidingö, inspelning på Intiman och jobba på VRG Odenplan. Blir spännande detta. Med tanke på att inspelning på lidingö kommer sluta ca 03:30 (lär bli senare som vanligt) och inspelning på Intiman börjar kl 09:00 på tisdagen. Hahaha lagom pigg man kommer vara. Glömde bort ska ju ha dansfys också.. Fast det hinner jag bara med på tisdag.
NU KÖR VI!

Grym snubbe från Super Jam...
2010-08-15 @ 21:39:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


13-14 Augusti 2010

Super Jam...

Igår så var jag först på intervju i Älvsjö, gick nog bra, ingen aning egentligen. 

Efter det så var jag och köpte en ny väst och t-shirt från MQ. Mycket fint!
Chillade hemma ett tag innan jag drog in till gullmars och blev hämtad av Fredrik. Vi åkte hem till honom och åt middag innan vi åkte till Super Jam. Så sjukt häftigt, det är massa dansbattles och uppträdanden. Var kul för man kände igen minst 2-3 i varje nummer.

Hon i rött är min dansfyslärare och även arrangör... Sen har man haft några andra av dem också...
2010-08-14 @ 12:23:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 Augusti 2010

Shieee....

Tuff dag idag alltså, var så rackarns trött och känner av min vänstra vad enormt mycket efter för många tåhävningar. Jag vill verkligen komma igång med med träning, så skönt, släppa så mycket annat, så tråkigt att bara sitta hemma om dagarna eller vissa kvällar. Vill nog bara träna... lära mig saker... få ut något av alla dagar man går på denna jord. Längtar tills DC börjar, tills jag ska börja jobba på showstore, på A&G Showacademy, VRG, Täby Friskola, tills jag och Knasen ska börja köra igen och tills jag får stå på scenen.
Man känner iaf att man kommer vara beredd på terminens start denna gång, med dansfysen och så. Skönt med lite kickstart med filminspelning på måndag också.

Så trött på tänka på massa annat. Vad man ska äta, vad man ska göra, när man ska sova. Allt sånt faller på plats när terminen drar igång. Så underbart!

Måste dela med mig av mer av Antony & The Johnssons underbara låtar och hans underbara röst, lyssna på hela och njut. 

Ta den lilla tid det tar och bara njut av låten, koppla bort allt annat för en stund...
Lite av låttexten är till dig Emma...
2010-08-12 @ 22:58:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 Augusti 2010

Trött...

Shiit så fort man inte tränar så blir man så sjukt trött alltså. Inte så rolig dag, bara allmänt trött och så. Hade jag fått träna hade jag nog varit piggare. Men men...
Ända roliga idag var väll egentligen att jag ska på en intervju och kanske köra lite extraknäck som olika figurer på barnkalas. Haha! Det ska bli kul.

Var och jobbade som vanligt iaf. Sedan drog jag lite tidigare hem för att dra in till stan. kollade lite på kulturhuset och så, efter det mötte jag upp med Sarah, vi var och åt på Vapiano och sedan tog en öl på bistro berns.

Nu ska jag ta och chilla... kolla på en bra film och ladda batterierna för imorgon.

Sjukt bra låt...
2010-08-11 @ 21:54:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 Augusti 2010

So FU**ING good...

Ännu en dag skönt tränande och levande.
Jobbade och det gick bra. Sen när jag kom hem har jag förberett lite punkter jag kan ta upp med VRG.s estetlärare för att försöka få ett litet jobb där. Svårt att komma på de punkterna, men man måste övertyga imorgon.

Nu är jag hemkommen från dansfysen. Så sjukt kul... känns verkligen att jag är påväg tillbaka för jag satte hela plankan igen. Det är ett teckan för mig att jag är påväg att komma i form. Underbart!
Nu blev det lite mat och resten av kvällen blir lugn.

Haha
, denna får mig alltid att le...
2010-08-10 @ 22:26:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 Augusti 2010

ÄLSKA TRÄNING...

Haha det finns inget som är så roligt att träna stenhårt.
Idag så var jag först på jobbet och det var kul, har börjat snacka lite om jag ska få jobba lite annat där. Ska bli sååå kul. Ska prata vidare om det med estetlärarna imorgon.

Efter det så var jag på casting för nån pantomim roll. Hahaha sjukt skumt.

Sedan var det dags för det efterlängtade träningspasset, jag lyckades få med mig Ståhlberg vilket var superkul, det är så rackarns roligt att få med folk som inte sysslar med dans för att få visa hur det är man tränar och sånt. Visserligen är det bara fys men ändå. Annan fys från vad han är van vid. Riktigt stolt över honom faktiskt, att han vågade och att han kämpade på bra! Olof skulle följt med men han "skulle fixa några saker". Hahaha, Olof. Bra där!
Råkade dock slicea upp en bit av min stortå, aoouch!

Måste dela med mig av denna video. Försök att se hela utan att skratta.. Första tyckte jag inte var så kul men sen ballade det ur....
2010-08-09 @ 23:01:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


7-8 Augusti 2010

Yej...

helgen är snart slut... den ska dock avslutas med en promenad tänkte jag.
I fredags var jag som sagt med bror och sedan Ståhlberg och Olof. Glömde men hade 3 bilder från när vi rökte vattenpipa.
Marcus Andersson RohlinMarcus Andersson RohlinMarcus Andersson Rohlin

Igår så var jag med Sarah först i stan och shoppade. Blev några fina kap. För mig blev det bara en väst från MQ. Underbart för jag har så länge velat ha det och nu var det 50%, vilket är Super! Sarah gjorde några fler fynd.
Sedan var vi hos mig och åt, tog några öl sen gjorde vi sangria innan vi somnade. Får inte glömma att vi såg The big bang theory.  Jättemysig kväll. Tack!

Måste lägga upp detta klipp med Jerry Lewis, he's fu**ing hilarious...
Tagga en ny vecka med träning och annat kul...
2010-08-08 @ 20:55:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 Augusti 2010

Cykeel...
Jag cyklade till jobbet imorse och jobbade massa timmar... Cyklade sedan hem och mötte Mathias, vi drog upp till mig och rökte vattenpipa och drack några öl, sedan tog vi en hamburgare. Mycket trevligt.
Jag var inte så sugen på att dra ut så min bror drog in till stan och jag tog cykeln hem till Ståhlberg. Efter ett tag kom även Olof. Vi spelade lite xbox och tog en promenad. Mycket trevlig kväll, jag tog cykeln hem utan lampa dock och fick leta mig fram i skogen med mobilen som ljus.

Känner mig nöjd att cykla så mycket det är ganska långt till NP från Mörby.

Får se vad man hittar på idag.
2010-08-07 @ 10:41:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 Augusti 2010

Österlennytt...

Första veckan av dansfys avklarad, känns hur skönt som helst att kroppen orkar med. Axeln är lite öm men är nog på bättringsvägen, ska bara få resultatet.
Idag har jag rört på mig galet mycket.
Gått till jobbet sen hämtat en cykel och fått cykla den till jobbet, sen cykla hemifrån jobbet, sen gått massa inne stan till och från dansfysen. Efter det så gick jag från Jarlaplan till Ropsten. Sen gått upp och ner till min lägenhet på 11.e våningen ca 6ggr... vilket är många steg.

SJUKT SKÖNT :D

Jag ser framemot helgen jättemycket. Ska bli superskönt med en sådan "slapp" start som jag har haft denna vecka. Två veckor kvar av samma slit sedan börjar man igen.

Superbra låt...
2010-08-05 @ 21:15:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 Augusti 2010

Dagen i korthet...

Jobbade till 16:00, mötte upp min bror och fikade lite och pratade om livet.
Gick hem och tog det lugnt och har sjungit lite, vilket var roligt. Haha!
Sedan på kvällen tog jag en långpromenad och försökte komma på lite steg till nya koreografin. Det gick faktiskt bra, stannade till på några gånger för att pröva lite grejs. Måste se kul ut när folk går förbi när man tar en promenad samtidigt som man försöker komma på danssteg.

Lyckades ta en fin bild här...
Marcus Andersson Rohlin
2010-08-04 @ 23:22:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 Augusti 2010

Träning...

Det är sååå skönt att vara tillbaka och komma igång med träningen igen. Dansfysen idag tog ut på en ordentligt vilket var helt underbart. Jobbigt sen att gå upp för alla trappor hemma bara... då skakade det lagom bra i benen.
Nu måste jag börja kolla upp vilka danskurser jag ska ta denna termin. Det ända jag vet är att det kommer bli mycket grundläggande. Kommer bli flera balett, jazz och moderna klasser. Ser framemot det som tusan!
Jag är så superglad för jag såg att några av förra terminens kurser har bytt dag och tid vilket gör att jag kan ta några kurser jag trodde jag skulle missa. Underbart!

Längtar tills jag och Knasen ska sätta igång och koreografera igen... Detta blir nästa låt.
2010-08-03 @ 21:24:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 Augusti 2010

LOVE IT...

Idag jobbade jag några timmar.
Körde dansfys första dagen idag, Fredrik var med så det var riktigt roligt. Var sjukt jobbigt, vilket är bra så man hinner blir i riktigt bra form till riktiga dansandet börjar. Imorgon blir det ett pass till efter jobbet sen en dags vila. Ser framemot denna vecka...
Ser också framemot helgen. Av några olika anledningar...
Random, fick hem ett MQ Silvermedlem kort. Haha! Det var oväntat men man tackar inte nej till det.
Pratade med Gabbi idag och jag ska börja jobba på Showstore i slutet av v.34. Ska bli jättekul. Kommer jobba där på onsdagar och torsdagar. Showstore är en dansbutik på rådmansgatan. Ägaren är Thomas Malmros vilket är superhäftigt. Om ni inte vet vem det är så är det han som har designat kläder till i stort sett hela svenska kändiseliten (det som finns) t.ex. Carola, Afrodite, Rednex, Linda Bengtzin, Småstjärnorna, Magnus Bäcklund och till melodifestivalen.
http://svt.se/2.58360/1.327062/utskriftsvanligt_format&printerfriendly=true
Ska bli jättekul...
2010-08-02 @ 20:13:15 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


1 Augusti 2010

Yeej...
Imorgon börjar dansfysen ska bli så rackarns kul alltså. Idag har jag bara tagit det lugnt. Skönt att vila en sista dag innan man börjar med försäsongen.
UNDERBART!

Sjukt bra låt...
2010-08-01 @ 22:57:03 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


31 Juli 2010

Vill börja musikaltränandet igen...

Idag har jag chillat mest.  Nu kom jag precis hem från min syster, vi var där och lagade middag och kollade på Family Guy maratonet. Mycket trevligt lördag kväll...
Suuuperbra låt...
2010-08-01 @ 00:34:31 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0